Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anya és a...

Mit tegyek, ha anya és a férje nagyon homofóbok és nem fogadják el a barátnőm?

Figyelt kérdés
(Anya férje nem az apám) Én 16 éves biszex lány vagyok. Pár hónapja van barátnőm, egyszerűen imádom. Mindenben passzolunk, tökéletes hozzám. De a szüleimnek alig mertem bemutatni,mert homofóbok. Nagyon bunkón viselkedtek vele, már nekem volt kínos... Azt akarják, hogy fiúval járjak, ne lánnyal. Van is egy fiú (19 éves) akit ők nagyon szeretnek, és azt akarják hogy összejöjjek vele. Miért nem fogják fel hogy nekem ez a lány kell?! Szerencsétlen fiút meg zaklatják

2021. máj. 22. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Én kitagadnám a szüleimet ha ilyenek lennének.
2021. júl. 14. 18:41
 12/12 anonim válasza:
Kedves 8-as! A bi nem arról szól, hogy most akkor eldönti, hogy fiúval e vagy lánnyal jöjjön e össze. Én is bi vagyok, volt már barátom, most pedig barátnőm van. Ez szerintem attól függ, hogy ki az az ember aki iránt érzéseid vannak. Én sem divatból szeretem ezt a lányt, mert hogy most mindenki meleg lett hirtelen. Szüleim kidobnának otthonról, ha tudnák, hogy barátnőm van, de nem tudok vele mit csinálni. Nem fogok csak miattuk nem azzal együtt lenni, akit szeretek.
2024. márc. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!