Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anya és a...

Mit tegyek, ha anya és a férje nagyon homofóbok és nem fogadják el a barátnőm?

Figyelt kérdés
(Anya férje nem az apám) Én 16 éves biszex lány vagyok. Pár hónapja van barátnőm, egyszerűen imádom. Mindenben passzolunk, tökéletes hozzám. De a szüleimnek alig mertem bemutatni,mert homofóbok. Nagyon bunkón viselkedtek vele, már nekem volt kínos... Azt akarják, hogy fiúval járjak, ne lánnyal. Van is egy fiú (19 éves) akit ők nagyon szeretnek, és azt akarják hogy összejöjjek vele. Miért nem fogják fel hogy nekem ez a lány kell?! Szerencsétlen fiút meg zaklatják

2021. máj. 22. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

Nem maradtok ti örökre együtt, nem kell izgulniuk.

Örülj neki, hogy be tudtad mutatni, máshol ennyi se lenne lehetséges.

2021. máj. 22. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha ennyire homofóbok, akkor kár is volt bemutatni.
2021. máj. 22. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Várj még kicsit, aztán ha elköltözöl azzal jössz össze akivel akarsz. Ilyen szülőknek nem érdemes sokat beszélgetni a barátnődről.
2021. máj. 22. 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Ameddig így viselkednek,huzamosabb időre szerintem ne vidd haza. Mert a barátnődnek lesz a legkellemetlenebb.

Nem igazán értem hogy miért cseszegit a csajt amikor te is ugyan úgy meleg vagy ez nem esik le nekik?

Mindenesetre azt tudom javasolni hogy járj utánna és beszélgess velük erről. Mond el hogy neked ez baromira rosszul esik hogy a boldogsagod utjába akarnak állni kb csak azért hogy nekik komfortos legyen. Akár szakember segítségét is kérheted hogyan beszélj erről de ha hajthatatlanok akkor meg nem viszed haza.

Sajnálom és ezt soha nem fogom megérteni miért jó az amikor egy szülő a gyereke életében akarja újra élni a sajátját akár továbbtanulásban vagy párválasztásban vagy bármiben..

2021. máj. 22. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Tehát nem személyesen a barátnődet nem fogadják el, hanem a te szexuális preferenciádat. A szüleid részéről ez a hozzáállás vagy egyáltalán nem fog megváltozni, vagy ha mégis, akkor ahhoz idő kell. Próbálj meg mindent megtenni azért, hogy pár év múlva, a felnőttkorba lépve önálló döntéseket hozhass, ne tőlük függj. Ehhez nagyon fontos a szorgalom és a céltudatosság.
2021. máj. 22. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele mint te. Apa elfogadta anya meg a párja meg nem. Apához költöztem és anyával szinte nem is beszéltem de végül elfogadták ők is. Adj nekik időt.
2021. máj. 22. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
16 éves biszex? Kis aranyos, majd kinövöd. Manapság tiniként divat az LMBTQI (f*** tudja, hány betű van még, hetente tesznek hozzá újat) valamelyik irányzatához tartozni, de a többségnek 20 éves kora körül benő a feje lágya és békés hetero lesz.
2021. máj. 22. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Ha biszex vagy, tehát mindkét nemet szereted, akkor miért nem fiúval jössz össze? Az a szüleidbek sem lenne gond, lehetne közös gyereketek, házasodhatnátok stb
2021. máj. 22. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:
1%
Jaj, nem érted. Ha fiúval jön össze, nem látszik, hogy biszex. Márpedig az fontos, hogy látsszon, hogy ő nem ám holmi kommersz hetero, amivel Dunát lehet rekeszteni, hanem egészen más.
2021. máj. 22. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
11%
Attól,hogy levetettel egy választ még meg marad a kérdése . Érted !
2021. máj. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!