Mit csináljak, ha én be akarom oltatni magamat a koronavírus elleni oltással, de a szüleim ellene vannak ezért nem írják alá a papírt?
17 eves lany vagyok és hetek óta megy a veszekedes kozottunk, én be szeretnem oltatni magamat de viszont ok ellene vannak ezért nem irjak nekem ala a papirt, már mindent megpróbáltam de nem akarjak, mindenki korulottem be van oltva, szo nelkul ala lett irva a papír de nekem semmi nem válik be..
nem tudok mar hogy beszelni veluk, mindig csak veszekszunk.
viszont ha nem lehetek beoltva engem elvesztettek, nem leszek soha itthon, nem fogok rajuk hallgatni soha, és nem is fogok mar megbeszelni semmit se veluk🤷🏼♀️
#8 igen, a kérdező teste, ha akarja akkor nem oltatja magát, de azt nem mondhatja meg, hogy ő márpedig beadatja.
Nem tudom, hogy honnan ismered a szüleit, hogy ilyen könnyen kimondod, hogy hülyék.
Nem tűnnek normálisnak. Nem megbeszélés csak veszeledés. Nem lenne egyszerűbb leülni a gép elé és együtt kikutatni, hogy mit csináljatok? Nem értem.
Felesleges beoltatni magad egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!