Mit csináljak, ha én be akarom oltatni magamat a koronavírus elleni oltással, de a szüleim ellene vannak ezért nem írják alá a papírt?
17 eves lany vagyok és hetek óta megy a veszekedes kozottunk, én be szeretnem oltatni magamat de viszont ok ellene vannak ezért nem irjak nekem ala a papirt, már mindent megpróbáltam de nem akarjak, mindenki korulottem be van oltva, szo nelkul ala lett irva a papír de nekem semmi nem válik be..
nem tudok mar hogy beszelni veluk, mindig csak veszekszunk.
viszont ha nem lehetek beoltva engem elvesztettek, nem leszek soha itthon, nem fogok rajuk hallgatni soha, és nem is fogok mar megbeszelni semmit se veluk🤷🏼♀️
A gyámhivatal aláírhatja neked, kicsit hosszadalmasabb eljárás lesz, de meg lehet oldani.
Amúgy meg emberek, nem arról kért a kérdező véleményt, hogy oltasson-e. Ez az ő döntése, akadjatok már le róla! A kérdésre válaszolnátok inkább. Nektek nem árt semmivel ha beoltatja magát, szóval nyugi van.
Akik írják, hogy ezt az oltást így meg úgy nem adatnák be látszik mennyire tudják miről szól ez az oltás...
Megsúgom SEMMIBEN nem különbözik az eddigi védőoltásoktól, mint amiket kötelezően beadatnak a gyerekeknek. Nem újítottak mini chipekkel és más hülyeség, ugyanazt a sémát használták, mert az orvostudomány ott még azért nem tart, hogy egy TELJESEN új módszert feltaláljanak a koronavírusos oltáshoz. Istenem és ezek az emberek dönthetnek a gyerekük oltása felől, nem csoda hogy a fontos oltások kötelezőek, pont az ilyen tudatlan szülők miatt...
Amit a szülők művelnek jelen esetben, az az, hogy megakadályozzák a gyermekük egészségügyi ellátáshoz való hozzáférését. Ez kiskorú veszélyeztetésének is minősülhet, ha jobban megkapirgáljuk, ami bűncselekmény. Tehát a szülők folytatólagosan bűncselekményt követnek el gyermekük sérelmére!
Egy dolog, hogy a gyámügy aláírja a papírt a szülők helyett, és a kérdező megkaphatja az oltást, de a gyámügyeseknek el kell beszélgetniük a szülőkkel is. Nyilván, ha a továbbiakban együttműködőek lesznek a szülők, akkor akkor a rendőrségi feljelentéstől eltekintenek.
Le lehet pontozni bátran, nem a többi válaszolónak adok tanácsot, hanem a kérdezőnek.
Ő meg ki tudja csemegézni az itt olvasottakból, hogy mik a lehetőségei. ;-)
29: a kísérlet azt jelenti, hogy nem tudják mennyi százalékos a hatékonysága(az csak később derül ki),de nem azt jelenti, hogy annyira új megoldás, hogy harmadik szemed nő tőle stb. Szimplán azt nem tudják mennyire jól passzintották a vírust egy alap oltási sémához(ez annyit tesz nem tudni mennyi ideig fog védeni, de valszeg olyan lesz mint az influenza tehát 1 évente kell majd beadni)Viszont nem szó szerint kell venni a kísérletet, mint Frankensteinnél, mert egy 100 éve használt sémát használnak csak a vírust cserélték ki és mivel minden betegség másképp illeszthető bele ezért kérdéses, hogy miként fog működni,de károsítani nem fog...
Kedves kérdező:
A gyámügyet persze bevonhatod,de az majd olyanokkal fog járni, mint mindenféle ügyintézés és a családoddal való kapcsolatod is sérülést fog szenvedni,de ha ezeket felnőtt módjára bevállalod akkor járható út. Mérlegeld bevállalod-e ezeket vagy vírus terén kockáztatsz, egyik sem lesz egyszerű döntés sok sikert.
Olvasva itt a kommenteket... hát, nem csoda, hogy itt tart ez a szerencsétlen ország.
Tanulatlanság, babonák, egymás gyűlölete, széthúzás. Turáni átok. Plusz a szar oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!