Mit csináljak ha nem sok közös témám van a szüleimmel?
4 éve külföldön élek, az első 2 évben évente kb 3szor hazamentem de az utóbbi években már nem igényeltem annyira, elég volt egy évben egyszer hazamenni kb 2-3 hétre. Telefonon szoktunk beszélni kb hetente egyszer, de kezd idegesíteni hogy nagyjából abból áll a beszélgetés nagyrésze hogy a vírusról vitatkozunk, más téma meg nem igazán van mert egyikünknek sincs most tartalmas élete a korlátozások miatt. Miről tudnék velük beszélni hogy változzon ez a helyzet? Egyébként ugyanez van a nagyszüleimmel is.
26/F
Miért kéne erőltetni?
Hidd el sokkal könnyebb az élet, hogyha nincs mondani valód csendbe vagy. Megkérdezed milyen napjuk volt, mit terveznek hétvégére, te is elmondod ugyan ezeket és megvan a tisztelet kör.
Beszélj másról. Pl mit ettél, milyen filmet láttál, eszedbe jutott valami. Szerintem meg is mondhatod hogy a csapból is a vírus folyik, nem akarsz még tőlük is csak erről hallani.
Az én anyám is ilyen, tudja hogy száz dolgom van, de elsorolja ki melyik oltásról mit gondol, meg hogy hányan ülnek az autóban munkába menet és hogy jaj jaj. Olyankor témát váltok, hogy de ennék egy kis finom almás pitét amit régen sütött, vagy mittudomén. Ha megmondom neki, hogy ne nézze folyton a tévét mert kimossák az agyát a sok rémhírrel, megsértődik :S Úgyhogy meg tudlak érteni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!