Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám retteg tőlem, mert...

Anyám retteg tőlem, mert köhögök, üvöltözik velem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyám mostanában kb 1-2 hete nagyon komolyan kezdte el venni a koronavírusosdit, picit túl komolyan. Emiatt mindent megtesz az érdekében, hogy nehogy elkapja. Viszont én köhögök, de nem azért mert beteg vagyok, hanem mert a város ahol élünk, magas vasporkoncentrációval rendelkezik, az ország legegészségtelenebb levegőjű városa és amióta itt élünk (nyár óta kb), azóta sajnos rendszeresen irritálja a torkomat és a nyálkahártyámat, folyamatosan köhögcsélek és tüsszögök, de beteg nem vagyok. Tudom hogy emiatt van, mert amikor kollégista voltam ebben a városban, akkor is ugyanez volt velem, de amikor otthon voltam falun, akkor a szép levegő miatt semmi bajom nem volt. Anya ezt nem akarja megérteni. Azt mondja, fixen összeszedtem valamit az egyetemen, most járhatott le a két hét és már beleőrül, hogy folyamatosan köhögök, biztos koronás vagyok. Elmondtam neki százszor, hogy akkor nem felszínesen kuckurásznék hanem száraz köhögés lenne légszomjjal, amik meg nincsenek, de ő ezt nem akarja csak meghallani sem. Üvöltözik velem, vegyem be tucatszámra az algopyrint, vitaminokat, mindenféle gyógyszert, mert nagyon félnek tőlem. Tervezik rám felhívni a zöldszámot. Konkrétan ha kimegyek a szobámból, már rámüvölt hogy távol maradak tőle (ami oké érthető) de mint akinek halálfélelme van. Hogyan nyugtassam le? Átmosta a média az agyát neki is...

2020. márc. 19. 15:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Istenem, legalább ne lenne ennyire átlátszó kamu...
2020. márc. 19. 15:47
 2/25 anonim válasza:
78%
Az enyém meg pont az ellentetet, gusztustalan. Kezet mosni nem bír, szerinte ez hülyeség. Én meg pont tőle kaptam el egy náthát... De szaros kézzel mászkál és leköhög mindent... Meg szidja ezt az egészet, meg ő bejár 39 fokos lázzal is, ezt meg felfújják. Az én sztorim sem kamu.
2020. márc. 19. 15:51
 3/25 anonim ***** válasza:
78%
67% Azért a tiéd hihető.
2020. márc. 19. 15:52
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Felteve, de meg nem engedve hogy a sztori igaz: hagy hogy hadd hivja rad a 'zold szamot'. Amint a kierkezo, majd teged megvizsgalo orvos leb**sza a sarga foldig hogy fejezze be a hisztit, mindjart megerti mi a helyzet.
2020. márc. 19. 15:53
 5/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu, kicsit zakkant elmeállapotban van már anya a sok rossz családi körülményes évek miatt.

2-es Na az meg a ló másik oldala. AZ se jó, sőt az rosszabb mint ez, mert itt legalább tisztítunk, meg fertőtlenítünk, legalább ez jó benne.

Feltéve de nem megengedve? Nem kell elhinned, de mi az hogy nem engeded meg? :D Képzeld el, sajnos valós az ügy. Ezt is csak itt hallottam, hogy valaki nem engedi meg, hogy ami megtörtént, az igaz legyen. Eszem megáll :D

Na de egyetértek azzal, hogy ha a semmire hívja ki, majd jól leordítják meg megbüntetik. Lehet ez lenne a megoldás.

2020. márc. 19. 15:58
 6/25 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó mondatot nem lövöd el, még hihető is lenne...
2020. márc. 19. 16:00
 7/25 A kérdező kommentje:
Jó bocsánat, az utolsó mondatot akkor visszaszívom, mert igaz, hogy baj van, de sajnos sehol sem mutatják, sehol sem mondják, hogy mik a tünetek, hogyan lehet megkülönböztetni a vírust mástól. Ez a legnagyobb bajom a médiával. És sajnos aki fogékony rá, az túl bután vrszi át az információkat, és már pánikot kelt bennük.
2020. márc. 19. 16:04
 8/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem mosta át a média az agyát. Az a baj, hogy sok suttyó nem érti, hogy hiába veszélytelen a fiatal és egészséges népesség 99%-ra, ettől még szörnyű problémákat tud okozni.

Kórház: [link]

Koporsótermés: [link]

Napi koporsójárat: [link]

Csak nálunk még nem tetőzik. Hát majd fog.

Amúgy anyáddal nem sok mindent tudsz csinálni.

Amúgy még ha igazad is van és a környezetszennyezés miatt köhögsz. Most halt meg apám. Ő is köhögött. Nem foglalkoztunk vele se mi, se ő, mivel nagydohányos 70 éves volt, a boncoláskor mégis kiderült, hogy tüdőgyulladása volt.

Ergo az, hogy neked igazad van nem zárja ki, hogy anyádnak is igaza legyen.

2020. márc. 19. 16:21
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, a tünetek alapján NEM LEHET 100%-os pontossággal megkülönböztetni a náthát, allergiát, influenzát és koronavírust egymástól. Ezer helyen írják egyébként ezek tüneteit, összehasonlítva is, de mindig hozzáteszik, hogy az összes betegség lefolyása nagyon egyedi lehet, ezért biztosat csak a teszt tud mondani.

Ezért nem "mondják és mutatják" pontosan.

2020. márc. 19. 16:29
 10/25 anonim válasza:
93%
Gyerekek, Romániában volt akit a családja a padlásra zárt. Az én családom is beteg, de az ellentétes fajtából, hagynánal meghalni kb.
2020. márc. 19. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!