Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám retteg tőlem, mert...

Anyám retteg tőlem, mert köhögök, üvöltözik velem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyám mostanában kb 1-2 hete nagyon komolyan kezdte el venni a koronavírusosdit, picit túl komolyan. Emiatt mindent megtesz az érdekében, hogy nehogy elkapja. Viszont én köhögök, de nem azért mert beteg vagyok, hanem mert a város ahol élünk, magas vasporkoncentrációval rendelkezik, az ország legegészségtelenebb levegőjű városa és amióta itt élünk (nyár óta kb), azóta sajnos rendszeresen irritálja a torkomat és a nyálkahártyámat, folyamatosan köhögcsélek és tüsszögök, de beteg nem vagyok. Tudom hogy emiatt van, mert amikor kollégista voltam ebben a városban, akkor is ugyanez volt velem, de amikor otthon voltam falun, akkor a szép levegő miatt semmi bajom nem volt. Anya ezt nem akarja megérteni. Azt mondja, fixen összeszedtem valamit az egyetemen, most járhatott le a két hét és már beleőrül, hogy folyamatosan köhögök, biztos koronás vagyok. Elmondtam neki százszor, hogy akkor nem felszínesen kuckurásznék hanem száraz köhögés lenne légszomjjal, amik meg nincsenek, de ő ezt nem akarja csak meghallani sem. Üvöltözik velem, vegyem be tucatszámra az algopyrint, vitaminokat, mindenféle gyógyszert, mert nagyon félnek tőlem. Tervezik rám felhívni a zöldszámot. Konkrétan ha kimegyek a szobámból, már rámüvölt hogy távol maradak tőle (ami oké érthető) de mint akinek halálfélelme van. Hogyan nyugtassam le? Átmosta a média az agyát neki is...

2020. márc. 19. 15:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem bírom, hajnali fél 3-kor felkeltett, hogy hallja hogy köhögtem álmomban, vegyem be az algopyrint most azonnal (amit össze is fogdosott). Addig üvöltött velem hogy vegyem be amíg az egész szomszédság felkelt rá. Most ment el amint lenyomta a torkomon azt a szart, mondta ez 100%-ban megvédi őt mert ez meggyógyít és megmenti a haláltól. Elegem van az egészből, segítsetek....
2020. márc. 21. 03:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Muter kimaxolná az IP összes pályáját húsz perc alatt. Már csak be kéne nevezni.
2020. márc. 21. 13:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
minek nem hívtad még fel a háziorvosodat, hogy ő is hallja és fogja be? komolyan látszik, hogy az agyára ment, de ha nem teszel semmit és hajtogatod neki ugyanazt, akkor naná hogy nem fog változni semmi, te is tehetnél érte, hogy befogja
2020. márc. 21. 14:46
 24/25 A kérdező kommentje:
Azt hajtogatta ma, hogy ő 47 évet leélt, már nagyon sokat tud a betegségekről (sose végzett semmilyen eü tanfolyamot) és mindenre megoldás az a kicseszett algopyrin. Azt mondja ezt kell adni a betegnek és meggyógyul. Nem is érti miért nem adják halomszámra nekik, mert szerinte ez tényleg jó rá. Az a baj, hogy már nem egyszer hallottam tőle, hogy x és y orvos biztosan vette a diplomáját, mert ö mindent jobban tud :( meg amúgy sincs háziorvosom nyár óta (költözés miatt és azóta nem mentem újat szerezni, a gyerekorvoshoz pedig már nem tartozom 20 évesen).
2020. márc. 21. 15:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sima influenza egyetlen tünetén sem enyhített az Algopyrin. :D
2020. márc. 21. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!