Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mi, hogy apám még fél év...

Az mi, hogy apám még fél év után is azt kiabálja, hogy szerinte én eljátszottam, hogy köhögök?

Figyelt kérdés

Június elején voltam nagyon beteg, náthás, majd kb. 3 hétig köhögtem még utána. Mindig ez volt, 3 éve is végigköhögtem az egész érettségit. Meg most is nagyon beteg lettem 2hete és még mimdig köhögök.

Merthogy én eljátszottam 1 hónapig, baromi érdekes, hirtelen meg elmúlt, azért volt, hogy ne kelljen dolgozni menni stb. Még mindig kiabálja...

Hogy lehet ekkora szemét? Az a rögeszméje, hogy én csak szimulálok mindig

Ja jókedvemben köhögtem júniusban programokon, meg egész nyárom...

2018. dec. 21. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Már megint itt vagy? Te is ezt hangoztatod már legalább 3 hónapja
2018. dec. 21. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Vannak emberek, akiknél tényleg hetekig képes ilyesmi elhúzódni, aláírom, mert nálam is ez volt, hiába vettem össze minden lakossági szart ami csak kapható.

DE

Volt ez addig, amíg nem lett egy normális háziorvosom, aki felhomályosított, hogy ha rendesen beszedem a hatszáz forintos köptetőt, egy héten belül elmúlik az egész és legközelebb ez aazelőtt jusson eszembe, hogy több tízezret elverek ezekre a lakossági szarokra amik nem érnek semmit.

Miért mondom ezt el?

Azért, hogy lásd, hogy lehet a 2-3 hétből alig egy hét, így a vita forrása megszűnik és mindenki jól jár.

2018. dec. 21. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
2 csomag köptetőt beszedtem...
2018. dec. 21. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Mézet egyél!
2018. dec. 21. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

"Már megint itt vagy? Te is ezt hangoztatod már legalább 3 hónapja"

De hát ha szegénynek 3 hónapja is és most is ezzel szíjják a vérét?

Mondd meg faternak, hogy rohadtul szeretsz műköhögni, nincs is annál jobb. Meg hogy veszel be hashajtót, aztán ha jön a köhögés.... :D

Igazából az öreged korlátolt baromságára nincs ráhatásod. De hogy hogy kezeled, mennyire engeded az "aurádon belülre" arra van. Ha leszarod, nem ugrasz vagy ahogy fennebb írtam, elviccled, tehetetlen lesz és leszáll a témáról

2018. dec. 21. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

jaj, kérdező, ma nem vertek meg? Egyetemet se hagyhatod ott még mindig? Plasztikai sebész megnézte már az apád által szétbarmolt arcod?

Figyi, jön a karácsony, azt kérem a Jézuskától, hogy téged a hülye kamuiddal tüntessen el végleg.

2018. dec. 21. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
#2 vgyok kérdező, mindenképp próbálj meg egy másik fajtát, háziorvossal konzultláj, mert nem megfelelő, amit szedsz. Komolyan, tartósan ez az állapot más bajokat is okozhat, de egy megfelelő köptető csodákra képes (nekem speciel az ambrobene vált be, a patikában ahova járok a phlogosolra esküsznek, az előző háziorvosom a szirupokat ajánlgatta, a jelenlegi pedig végre javasolt egyet, ami használt is, szóval tényleg mindenkinek más, ami bevált, mindenképp kérd ki az orvosod tanácsát, ha az írta fel, amit szedtél, akkor mondd, hogy nem használt, ugyanis pont azért van annyi egy csomagban amennyi, mert annak a mennyiségnek (ha használ) elégnek kell lennie, hogy helyre rakjon feltéve, hogy rendszeresen szeded és még az első napokban gondoskodsz a gyulladás csillapításáról.
2018. dec. 22. 02:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi mi? Nem tudom
2018. dec. 22. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy halkan mondja.
2018. dec. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!