Rühellem az apám, mit tegyek?
A történet annyi, hogy kiskoromban végig néztem ahogy a testvéreimet verte, mert anyukámnak volt egy korábbi házassága és abból lett két gyereke. Aztán pisztolyt fogott anyukám fejéhez(apám rendőr volt)
Meg késsel elindult felé emlékszem egyszer ott voltam én is és ezeket tagadja, meg még sok ilyen eset volt. Meg hogy én kicsi voltam és rosszul emlékszem.. undorító. Anyukám után lett egy nője, az a nő folyton piszkált engem szavakkal. Mindig keresztbe tett, de apám semmit nem tett az ügy ellen. Azért vele laktam/lakok mert ő tudott eltartani. 1éve lassan hogy lett egy újabb barátnője ő viszonylag normális, de biztos hogy ezekről semmit nem tud. Most 19éves vagyok és pár hónap múlva eltudok költözni, de nem tudom mit kéne tennem, hogy ne örlődjek ezeken. A legidegesítőbb, hogy mikor valamiben hibázok az életben mindenről kioktat stb, én a helyében elásnám magam..
Kiskoromban hozzá vágtam ezeket a dolgokat, most már egyáltalán nem mert folyton tagadta és még engem állított be idiótának, meg mindenki mást. Valaki valami tipp? :( sajnos szorongásaim is vannak meg kedvtelen vagyok,nem tudom hogy ez miatt van e. Igazából csak most lett világos, hogy nem szeretem őt, mert ugye probálkoztam, mert hogy az apám de megmérgezi a mindennapjaimat. Ti megbocsajtanatok vagy mit tegyek? 19/L
Hát nem könnyű szitu, téged is vert?
Szeretned nem kell, próbálj önállóvá válni és minimálisra venni a talikat.
"Azért vele laktam/lakok mert ő tudott eltartani."
Ebben a szituban vagy nyelsz, vagy távozol.
Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!