Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha én be...

Mit csináljak, ha én be akarom oltatni magamat a koronavírus elleni oltással, de a szüleim ellene vannak ezért nem írják alá a papírt?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok és hetek óta megy a veszekedes kozottunk, én be szeretnem oltatni magamat de viszont ok ellene vannak ezért nem irjak nekem ala a papirt, már mindent megpróbáltam de nem akarjak, mindenki korulottem be van oltva, szo nelkul ala lett irva a papír de nekem semmi nem válik be..

nem tudok mar hogy beszelni veluk, mindig csak veszekszunk.

viszont ha nem lehetek beoltva engem elvesztettek, nem leszek soha itthon, nem fogok rajuk hallgatni soha, és nem is fogok mar megbeszelni semmit se veluk🤷🏼‍♀️

2021. máj. 19. 22:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, szólj a gyámhivatalnak, majd ők aláírják. És elbeszélgetnek a szüleiddel.
2021. máj. 19. 23:21
 12/43 anonim ***** válasza:
63%
#23 jó ötlet! De én nem fűznék hozzá nagy reményeket sajnos :(
2021. máj. 19. 23:44
 13/43 anonim ***** válasza:
87%

EMBEREK !

Nem az érdekli oltasson-e vagy sem, hanem az, hogyan tudná a szüleit rávenni az aláírásra. Hozott egy döntést, tartsátok már tiszteletben....

2021. máj. 19. 23:52
 14/43 anonim ***** válasza:
21%

Az oltástól nem most lesz bajotok hanem később!

kérdező a szüleid csak védenek ők a legjobbat akarjak neked

elhiszem h nehez időszakon vagy túl mert elmennek az éveid pont a legrosszabbkor jött ez az egész nem tudsz szórakozni .. de alanyi jogon jarna minden, csak emiatt ne oltakozz mert ezzel akarjak az embereket tönkretenni / csökkenteni a népességet

2021. máj. 20. 00:06
 15/43 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 22-es valaszolo, szerencses vagy, legyel erte halas!☺️

Ha leirnam az en ismeroseimnek egy reszenek a szervezete hogyan reagalt, megbuntetnenek remhirterjesztesert.

2021. máj. 20. 00:14
 16/43 anonim ***** válasza:
83%

Szóval több tízmillió oltás után meghalt néhány többnyire 80 év feletti ember az otás után, akiknek többsége egyébként is súlyos beteg volt -pl.: egyikük orvosi megtagadta az ovosi kezelést (dialízist). Másik linkből csak annyi derül ki, hogy az oltást követően 2 fatális eset történt -semmi részlet.

2021. máj. 20. 00:16
 17/43 anonim ***** válasza:
78%

Csak én hamisítanám alá?

-Gizike hova mész?

-Kingához, pár óra és jövök.

Ha már beadták az elsőt és megvan az oltási igazolvány mit csinálnak? Nem engednek el a másodikra? Vagy elveszik? Hagyjuk már...

2021. máj. 20. 06:19
 18/43 anonim ***** válasza:
17%

"viszont ha nem lehetek beoltva engem elvesztettek, nem leszek soha itthon, nem fogok rajuk hallgatni soha, és nem is fogok mar megbeszelni semmit se veluk🤷🏼‍♀️"

Ügyesen eltartod magad egyedül a sajat lakasodban/albérletedben?

Amugy meg fordulhatsz a gyamhivatalhoz és ők meg fogják adni az engedélyt.

2021. máj. 20. 06:21
 19/43 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk azt csinalhatnad hogy vissza olvasod a másik 600 ilyen kérdést ahelyett hogy felteszed te is újra. Na ezt csinalhatnad....
2021. máj. 20. 07:16
 20/43 anonim ***** válasza:
22%
18-as nagyon egyet értek veled.Annyit még a gyámhivatalos hisztiről hogy szánalmas és küldd csak a szüleidre őket mert úgysem kényszeríthetik rá őket mert nincs jogkörük erre.Pár paragrafust nem árt átolvasni azért.Másodszor pedig ezzel a nagyon "gerinces" lépéssel elmarod magadtól a szüleidet akik csak jót akarnak neked semmi mást.A helyükben én aláírnám hogy a hiztéria véget érjen és amint 18 vagy mehetnél a dolgodra mert ha ennyire felelős döntést tudsz hozni mikor még a tojáshéj a fenekeden van akkor el is tudod magad tartani.Másik ilyen kérdés is volt mert mindenkit meghülyítettek ezzel a propagandával👏👏Gratulálok nekik elérték amit akartak tehát családok fordulnak egymás ellen egy emberkísérlet miatt amit maga Szlávik is kimondott nem is olyan régen.Meg lehet Youtubon keresni hiszti helyett és el lehet gondolkodni.Azért mert a többi a kútba ugrik attól neked nem muszáj.Vagy ha azt mondják vágasd le az egyik karod mert az segít akkor megtennéd?🤭🤭Te tudod egyébként csak ezzel el ne mardd magad mellől azokat akik a világon a legjobban szeretnek téged és egyáltalán nem buták csak azért mert nem azt mondják amit mindenki hallani akar csupán azért mert ez az "elfogadott"
2021. máj. 20. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!