Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha én be...

Mit csináljak, ha én be akarom oltatni magamat a koronavírus elleni oltással, de a szüleim ellene vannak ezért nem írják alá a papírt?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok és hetek óta megy a veszekedes kozottunk, én be szeretnem oltatni magamat de viszont ok ellene vannak ezért nem irjak nekem ala a papirt, már mindent megpróbáltam de nem akarjak, mindenki korulottem be van oltva, szo nelkul ala lett irva a papír de nekem semmi nem válik be..

nem tudok mar hogy beszelni veluk, mindig csak veszekszunk.

viszont ha nem lehetek beoltva engem elvesztettek, nem leszek soha itthon, nem fogok rajuk hallgatni soha, és nem is fogok mar megbeszelni semmit se veluk🤷🏼‍♀️

2021. máj. 19. 22:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
71%

Goldmund

Nem tudom mit írtál törölt válaszodban, de 23-as első felével egyetértek.

Rendőrségi feljelentést viszont nem tehetnek, mert nem kötelező az oltás.

2021. máj. 20. 13:35
 32/43 anonim ***** válasza:
36%

#5 A gyermekkorunkban kapott vakcinák kisebb része volt orosz a nagyobb része magyar. Ugyanis voltak saját vakcináink. Viszont azok az orosz vakcinák elfogadottak voltak világ szinten, a mostani nem az, itt van a probléma.

Amúgy nem vagyok oltás ellenes, oltattam is, mert muszáj volt a munkám miatt, de a vírustól sem félek.

Kérdező, hamisítsd alá és kész.

2021. máj. 20. 20:57
 33/43 anonim ***** válasza:
50%

persze hogy nem az, mert az EU az orosz oltásból nem szerez profitot...

Régen meg csak a magyar volt és az orosz, mert a nyugati dolgok be se jutottak XD régi szép idők amikor még hűtőkért mentek át a határon:P

2021. máj. 20. 22:56
 34/43 anonim ***** válasza:
25%

Csak szolok h a gyamhivatalnak van jobb dolga is mint egy kamasz hisztije egy oltas miatt csak h bulizgasson.

Az oltas nem eletmento egeszsegugyi ellatas. Sot movel nem kozelezo igy a szuloknek joga van ilyen esetben donteni a kiskoru helyett.

2021. máj. 20. 23:15
 35/43 anonim ***** válasza:
30%

"Nem értem az ilyen szülőket, gyakorlatilag az eu-s ellátástól fosztják meg a gyereküket és kockáztatják az egészségüket"

EU-s teszteletlen, kísérleti oltás! Fogalma sincs senkinek, hogy milyen hatása van. Pont ez az, ami potenciálisan veszélyezteti az egészséget...

2021. máj. 21. 00:18
 36/43 anonim ***** válasza:
48%
hagyjuk már ezt a kísérleti oltás dumát. Ha nem értesz a vakcina gyartas technológiájához, akkor minek okoskodsz bele? Ugyanúgy van tesztelve, mint bármi más, csak úgy szólok. Szánalmas
2021. máj. 21. 06:45
 37/43 anonim ***** válasza:
37%
Bármi másra több idő volt. Ez most a tömeges tesztelés ezt mindannyian tudjuk. Ettől még oltatnod kell, ha edző terembe akarsz menni.
2021. máj. 21. 06:47
 38/43 anonim ***** válasza:
73%

37!

Az egyik tévedés ott van, hogy nem ez az oltás extra gyors, hanem a többi extra lassu. Alapesetben a bürokrácia miatt húzódik évekig az engedélyezés. Itt ezt felgyorsították. A masik pedig, hogy a covid az egesz vilagot es benne minden embert erint es veszelyeztet, ezert a tudosok kozott is nagyobb volt az osszefogas es megosztottak egymassal az eredmenyeiket.

2021. máj. 21. 06:51
 39/43 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy az vicces, hogy megy itt (is) a harc az oltáspártiak és -ellenesek között, pro és kontra érvekkel az oltás (és mellékhatásai) mellett/ellen, vs. ehhez képest a vírus veszélyessége mellett/ellen, miközben az emberek 98%-a nem azért oltat, mert fél a vírustól, hanem azért, hogy legyen igazolványa, mert anélkül kb semmit nem csinálhat. Ami roppant jól jelzi a covid komolyságát egyébként. 😃
2021. máj. 21. 14:17
 40/43 anonim ***** válasza:
16%
Senki nem harcol, csak szimplán a tanult, intelligens embereket zavarja ez a sok ostoba proli vergődése és álhír gyártása. Ha nem értenek hozzá, legalább kussolnának
2021. máj. 21. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!