Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 vagyok, de még mindig...

19 vagyok, de még mindig anyám veszi nekem a boxereim , én nem kérem meg rá, magától veszi nekem , szerintem túltolja, de valahogy nem tudom rávenni magam , hogy leállítsam , hogy lehetne finoman hogy ne elgyen ciki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 00:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Elég furák ezek a válaszok nekem. Nőként elég kellemetlenül érezném magam, ha a faterom bugyikat hordana nekem ajándékba, dehát nem vagyunk egyformák. Anyám se vesz nekem ilyesmit, max zoknit karácsonyra. Felnőtt ember szerintem maga gondoskodjon a fehérneműjéről. A férjemnek se veszek gatyát, max ha meglátok egy vicces mintásat amiről tudom, hogy tetszene neki, de ez kb szökőévente egyszer fordul elő. Ha kell neki, majd vesz magának, felnőtt ember.
2021. máj. 15. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
41%

"megpróbálom :("

Látod ez a baj a mostani fiatalokkal. Önállótlanok, annyira hogy már nekik is nehezükre esnek a mindennapi dolgok. Már 14 évesen magad vehetted volna a ruháidat.

2021. máj. 15. 14:16
 23/28 anonim ***** válasza:
37%
Meddig fogsz még várni? A szüleid mindig meg fogják venni, mert a gyerekük vagy és nem akarnak rosszat, nem gondolnak arra, hogy ezzel csak még önállótlanabb leszel. A segítség és az elkényesztetés nem ugyan az. Így nagyon kiszolgáltatott leszel.
2021. máj. 15. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:
56%

"Elmodntam egy haveromnak is, és ő mondta hogy neki nem vesznek boxert már jó ideje akkor döbbentem rá, hogy lehet hogy ez nincs annyira rendben hogy nekem meg igen"

És ha ez a beszélgetés nem történik meg soha nem jössz rá? :D

2021. máj. 15. 14:28
 25/28 anonim ***** válasza:
56%
Párom anyja is vasarolgatott, parom mondta neki hogy ne vegye mert nem fogja hordani. Neha azert anyuka probalkozott, nem rosszbol csak ő olyan hogy ha lát valamit olcsón megveszi hátha jó lesz. Azt csinalta a parom hogy ami nem tetszett elol hagyta a vallfan, vagy valami lathato helyen, igy nyilvanvalo volt hogy tenyleg nem hordja es nem is fogja. Azota nincs ilyen vasarolgatas.
2021. máj. 15. 14:48
 26/28 anonim ***** válasza:
44%

Te jó ég, miket nem kombinálnak az emberek egy gatyavásárlásba. :D

Nekem meg az a fura, ha egy férfi szívesen piszmog ilyesmivel.

Én ilyet egyet sem ismerek, a shopping inkább csajos dolog.

A 18 éves fiamnak a kis barátnője is vesz gatyát. Most mi lesz? Felrobban a galaxis?

2021. máj. 15. 15:36
 27/28 anonim ***** válasza:
66%

az apa-lány dolog más.

Az anyukák a gondoskodók, ők vették kiskorukban is.

2021. máj. 15. 15:38
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
26, Te jó ég, hogy nem bírjátok felfogni a kérdés lényegét! Nem az a baj, ha anyu veszi az alsógatyát, vegye, ha jól esik neki. A baj az, hogy a kérdezőt zavarja, nem szeretné, hogy az anyja vegye, de még arra is képtelen, hogy ezt megmondja neki. Helyette itt problémázgat rajta. Ez, a gáz!
2021. máj. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!