19 vagyok, de még mindig anyám veszi nekem a boxereim , én nem kérem meg rá, magától veszi nekem , szerintem túltolja, de valahogy nem tudom rávenni magam , hogy leállítsam , hogy lehetne finoman hogy ne elgyen ciki?
hát nem midnig az ízlésemnek megfelelőt veszi, hogy finoman fogalmazzak...
Elmodntam egy haveromnak is, és ő mondta hogy neki nem vesznek boxert már jó ideje akkor döbbentem rá, hogy lehet hogy ez nincs annyira rendben hogy nekem meg igen...
Én ilyen idős koromra rég úgy voltam vele, hogy - amíg tanultam és a szüleim tartottak el - szóltam, ha valamire szükségem volt (pl. ruha), kaptam rá pénzt és elmentem, megvettem magamnak.
Az szerintem normális még, ha hébe-hóba meglepnek 1-1 ruhadarabbal, mert úgy látják az adott fajtából kevés van. Ilyen tipikusan a zokni. Néha én is kaptam fehérneműt is, bár én nem bonyolítom túl, minden ruhadarabból szinte sima feketetét hordok, nehéz eltéveszteni. Aztán néha akad 1-1 rokon, aki úgy dönt, szegény gyerek, majd én adok neked valami színeset, na azok mennek a fiók aljára: kidobni nincs szívem, de mivel nem tetszik, nem is hordom.
Állítsd le anyádat, különben azon kapod magad, hogy harminc éves korodban is vásárolni fog neked minden sz.rt, mert azt hiszi nélküle életképtelen vagy.
Nem nehéz, odaállsz és megmondod kerek perec, hogy ne vásároljon ilyesmit, mert úgyse fogod hordani, ha nem a te ízlésednek való. Ennyi, nem bonyolult.
Amúgy egy 19 évesnek nem is értem minek vásárol fehérneműt ajándékba az anyja. Póló vagy ing még azt mondom okés, de gatyát venni egy felnőttnek? Gáz.
Ne haragudj, de ki mossa tisztára az alsó gatyáidat? Gondolom ő. Az, nem probléma?
Szerintem lehet normálisan is kommunikalni ezt, megmondani, hogy te szeretnél választani, mert pl. Cikiznek emiatt a suliban, torna órán, stb. Stb. Úgy hogy ne bántsd meg. Biztos jót akar és örömet okozni..
.... És Lehet üzenet értéke van, hogy új gatyát kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!