Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek,ha apám utálja a...

Mit tegyek,ha apám utálja a barátomat és nem köszön neki sose és nekem ez elég ciki?

Figyelt kérdés
Még régebben párszor köszönt neki, de mára már teljesen elhagyta és nekem ez elég gáz, hogy a barátom mindig köszön és kezet nyújt, apám meg elmegy mellette. Pedig próbált jóban lenni vele, munkákat megcsinált nálunk amire apám megkérte stb. Az a baja vele, hogy cigizik meg kávézik meg hogy lusta, pedig nem is az . 4 éve vagyunk együtt .
2020. szept. 7. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Akkor rakja le a kávét cigit.
2020. szept. 7. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
99%

Hány éves a párod? Azért egy felnőtt, még ha huszonéves is, kiállhatna magáért és megmondhatná apádnak, hogy ha valaki kezet nyújt, illik elfogadni!

Vagy valami más is van itt a háttérben vagy apád tényleg bunkó.

2020. szept. 7. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
2! "Hány éves a párod? ....megmondhatná apádnak, hogy ha valaki kezet nyújt, illik elfogadni!" Hmmm! Talán az apja tartja magát az udvariassági szabályhoz, hogy az idösebb nyujt kezet kézfogáskor. Jogos a kérdés, hogy hány éves, mert ha idösebb mint az apja akkor tényleg bunkoság nem fogadni a kéznyujtást. (Ugy-e te is igy gondoltad?)
2020. szept. 7. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Miért ciki neked, hogy apád egy utolsó suttyó paraszt? Nem te vagy ő.
2020. szept. 7. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Apádat minősíti amit csinál.
2020. szept. 7. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Valamit nem tudsz kerdezo vagy csak a szerelem ködében nem latod veszesnek a parod. Apad meg annyira gaznak gondolja hogy inkabb semmibe veszi.

Miert nem kerded meg apadat errol 4szemkozt?

2020. szept. 7. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkivel így viselkedik, helyieket is elmondja mindennek úgy hogy őket se ismeri csak latasbol
2020. szept. 7. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt egy exem, az anyja utált. Soha nem köszönt. Én meg minden alkalommal, ha ott voltunk beléptem a nappaliba és köszöntem neki, távozáskor is. Mosolyogva. Pár hét után a párom megkért, hogy ne erőltessem, mert az anyját idegesítem ezzel, úgyse fog visszaköszönni. Na erre mondtam neki azt, hogy az, ahogyan én viselkedem, engem minősít, az meg ahogy az anyja, az az anyuka szegénységi bizonyítványa. :) szóval én utána is köszöntem, ahogy illik, ő meg továbbra is egy alpári paraszt maradt.
2020. szept. 9. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!