Mit tudnék tenni az unokatesómmal? Nem köszön, nagyon zavar.
Nekem egy barátnőmmel volt így....hirtelen mindenkit levegőnek nézett. Senki nem tudta mi baja mert nem beszélt senkivel, ignorált.
Mindig ráköszöntem ha tálálkoztunk, sosem köszönt vissza . Ezt párszor...jó párszor eljátszottuk utcán,buszon, vonaton...
Aztán egyszer rákiabáltam már hangosan hogy neked is sziaaa. Akkor is lehajtotta a fejét. Innentől kezdve nem foglalkozott vele senki. Kiment külföldre és életjelet sem ad.
Ha az unokatesód erre nem képes hogy fiatalabb létére köszönjön pedig te próbálkozol akkor nincs értelme erőltetni a dolgot. Majd rájön, ha felnő, hogy nem ő a világ közepe.
Ha nincsenek családi közös programok , amiken közelebb kerulhetnél hozzá, akkor lehet nem is érzi úgy hogy erőltetni kéne az egészet. Ettől függetlenül te elhívhatod valahová. Lehet pozitívan reagálna a helyzetre.
Türhő parasztoknál szokás ez a stílus, lehajtott fej, nem köszönés.
Valahol tudja mit kellene, de avval meghazudtolná a mezítlábas énjét.
Van egy jellegzetes hanglejtés köszönéssel társítva, amiről érezheti az illető, mekkora gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!