Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha nem köszön a...

Titeket zavar ha nem köszön a pénztáros?

Figyelt kérdés

Ma vásároltam a Müllerben, mikor én következtem a kasszánál köszöntem, de nem köszönt vissza,rám sem nézett. Fizetés után ugyanez...

Velem egykorú huszonéves lány volt.

Más boltokban is tapasztaltam már ezt.

Titeket zavar az ilyen?

2019. máj. 3. 13:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem, bunkóságnak tartom, de az ilyesmi nem éri el az ingerküszöböm, eléggé hozzászoktam.
2019. máj. 3. 13:56
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Nem.
2019. máj. 3. 13:56
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Évekig dolgoztam kasszában, irtó nagy bunkóságnak találom, ha nem köszön a pénztáros. Ilyenkor hangosabban még egyszer rá szoktam köszönni.
2019. máj. 3. 14:22
 4/29 anonim ***** válasza:
36%
Nem, nem érdekel.
2019. máj. 3. 14:22
 5/29 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy ennyi ember nem tartja bunkóságnak. Most már az is megerőltető sokaknak, hogy annyit mondjanak jó napot! Tiszta szégyen...

Tényleg tök jó érzés, hogy lehúzza az árudat, annyit nem mond hogy mennyit fizess hanem olvasd le magadnak, majd egy szó nélkül mehetsz a francba. Akkor vezessék be mindenhol az önkiszolgáló kasszát.

2019. máj. 3. 14:26
 6/29 anonim ***** válasza:
38%
Bunkóság, de nem zavar, nem érdekel.
2019. máj. 3. 14:42
 7/29 anonim ***** válasza:
27%
Észre se szoktam venni. Mondjuk autistaként nekem más fogalmaim vannak az illemről, mint a neurotipikus embereknek. Azt nem érzem illetlenségnek, ha valaki nem mond ki egy olyan szót, aminek egyébként tökre semmi értelme nincs, csak úgy ki szokás mondani. Számomra az illetlenség például, ha valaki "udvariasság" indokkal hazudik, a hazugságot semmilyen körülmények között nem tartom udvarias dolognak.
2019. máj. 3. 14:58
 8/29 anonim ***** válasza:
60%
Amikor egy automata kassza udvariasabb némelyiknél, rájössz: szar kasszásnak lenni és épp elég büntetés ez az élet nekik. Hamarosan úgyis lecserélik mindet automatákra.
2019. máj. 3. 15:01
 9/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha köszöntél, és nem köszönt vissza, akkor kicsit flegma volt. Lehet szar kedve volt.
2019. máj. 3. 15:04
 10/29 anonim ***** válasza:
51%

"Érdekes, hogy ennyi ember nem tartja bunkóságnak."

Nem azt írták, hogy nem tartják bunkóságnak, csak azt hogy nem érdekli őket. Ami logikus is; ha valaki bunkó veled, még te rágd magad miatta?..

2019. máj. 3. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!