Titeket zavar ha nem köszön a pénztáros?
Ma vásároltam a Müllerben, mikor én következtem a kasszánál köszöntem, de nem köszönt vissza,rám sem nézett. Fizetés után ugyanez...
Velem egykorú huszonéves lány volt.
Más boltokban is tapasztaltam már ezt.
Titeket zavar az ilyen?
#15: Persze érthető. Az általam leírt dolognak a fordítottja is ugyanolyan bunkóság. Szerintem senki nem halna bele 2 köszönésbe.
#16: Sajnálom. :( Szegény nagyid. Sokszor a fiatalnak sem hagynak időt elpakolni. Főleg ott rossz ahol pici az a rész ahova lerakják a lehúzott árukat.
#18: Jesszus... Az szép.
#19: Azért rosszat nem kívánok senkinek! Főleg azt nem, hogy bárki munkanélküli legyen.
#20: Szó szerint ugyanaz a véleményem mint neked!!
Köszönöm nektek a sok sok választ! Mindre zöldet nyomtam!
Én dolgoztam Müllerben és abban az üzletükben borzasztó udvariasnak kellett lenni. Furcsa ezt olvasni..
Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy nem köszönt a kasszás és mint "ex eladó" bármennyire megértem, hogy nehéz ott ülni/állni mégis elfogadhatatlannak tartom ha nem köszönnek.
Jujj, nem köszön a nyócáltalánost végzett pultos! :D
Kb a betanított majom és a gyárirobot közötti szint,érdektelen.
Sajnos felhígult itt is a szakma.
Manapság ugye majdnem mindenki alkalmazotti státuszban ül a kasszánál, akár még egy kis abc ben is.
Legfeljebb főnüki utasításra, használja a mosojt és a köszönést (ha amugy magától nem tenné).
Mig amikor az ember a saját áruját árulta, (lásd pl piac).
Sokkal közvetlenebbek az emberek.
Jónapot, segíthetek, ajánlhatok valamit, viszontlátásra, jó egészséget, jöjjön máskor is.
Kellett a jó viszony ápolása, hogy a vevő legközelebb is szívesen betérjen a boltunkba.
Van egy bolt (építőiprai anyagok, szerszámok stb). Ha alkalmazott ül a kasszában letudja egy jónapottal.
Ha a tulajdonos, akkor "jónapot uram", köszönöm uram, szép napot uram.
Az emberek nagy részét nem érdekli, de azért ha már pár ember fejébe szöget tud ütni, hogy ílyen módon is lehet kommunikálni miért nem tesszük.
Zavarni zavarni, de egyre kevésbé.
Lehet csúnyán hangzik, de egy eladó vagy penztáros azért az,ami, mert nincs piacképes tudása, szóval nyilván nem agysebészek.
Ráadásul a magyarok nagy része borzasztóan frusztrált, és ezt másokon vezeti le.
Velem olyan szokott lenni, hogy pl. Aldiban azért is magáz a kasszás, ha tegezve köszönök, miközben más, idősebb vevőket mind tegez. Ezt mindig 20on éves lányok csinálják, ne kérdezd, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!