Nem köszön, mióta szóvá tettem, hogy menjen el dolgozni. Miért ilyen?
Semmit.
Tiniri.anc
Hagyni kell az ilyet,hogy majd szépen 40évesen döbbenjen rá mekkora egy ostoba volt.Most nagyon éli a kis világát,meg beszólogat,de hidd el,egy 20 év múlva az utcán fogod látni.
24 évesen hol tini már, második?
Nem értem minek szóltál be neki, Kérdez ő és azt sem, hogy ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla, miért követed Facebookon , azt meg pláne nem, higy miért zavar, ha ezek után nem köszön
Egyik barátom (már nem) és családtagom is ilyen, bár én nem vagyok fent facebook-on. A srácnak az apja szerzett melót, ahová kb. állni kell bejárnia hetente két alkalommal. Engem is kiosztogatott, akkor nem volt munkám, megszakítottam vele a kapcsolatot. Rövid az élet, elég ha a családtagom idegesít néha. Bár sejtésem szerint neked ez nem csak ismerős, hanem családtag.
Az, hogy nem köszön, na az lenne az öröm. B-szódjanak már meg az ilyen életiskolájába' az isten tanított emberek lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!