Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem köszön, mióta szóvá...

Nem köszön, mióta szóvá tettem, hogy menjen el dolgozni. Miért ilyen?

Figyelt kérdés
Ismerek egy csajt, elvégezte szakmunkást nagynehezen, aztán összeszedett egy srácot, nem dolgozott vagy egy évig, aztán dolgozott kb. 2 hónapot egy gyárban. Aztán jött egy újabb pasi megint két év munka nélkül. Aztán újabb pasi és most ott tart, hogy 24 évesen gyorsan szült egy gyereket és a facebookon játssza a nagyságos asszonyt. Nem élnek és soha nem is élt kiemelkedő vagy jó körülmények között, inkább hónapról hónapra éppen hogy volt mit enni a hó végén. Most talán egy fokkal jobb mert a srác teherautót vezet, kb. 200 körül vihet haza. Az egészhez nem sok közöm lenne, de a sokadik okoskodó, lenéző facebook posztja után beszóltam neki, hogy el kéne menni esetleg dolgozni. Azóta nem köszön,meg elfordítja a fejét,természetesen napszemüvegben, mint ha valami úri hölgy lenne. Az a baj, hogy másoknak életviteli tanácsoakt ad,de a "beszólás" hangnemében, meg oylan hangnemben beszél sok emberrel, mint ha a fia/lánya lenne, közben lenéz mindenkit. Mit lehet tenni az ilyennel?

2018. ápr. 24. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez nekem is új volt :D
2018. ápr. 24. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
11%

Ki pontozgat itt le ha szabad kérdeznem ?

Most a #10-es válaszolóval mi volt a baj ?

2018. ápr. 24. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Előző minden kérdésnél nyomja a sorozat piros kezet vmi retárdált,nem csak ennél. :O Tök normális a válaszod.
2018. ápr. 24. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
nem kell ilyen primitív semmirekellőkkel barátkozni.
2018. ápr. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!