Azok a nők, akik gyerek szülés után soha nem mennek vissza dolgozni, azok hogyan nem tudnak aggódni a jövő miatt?
A nők többsége társfüggő. Aztán ha nyakukba szakad a való élet és a nyomor, akkor sírnak. Én nem szülök, és nem függök senkitől semmilyen formában.
35N
Az én anyum szülés után soha nem ment vissza dolgozni. Vállalkozása lett, céget alapított... Mára egy ismert, jól kereső, egyedül álló nő. 5 éve vált, 15 éve alapította meg a cégét. Mikor elkezdte rajta kívül mindenki aggódott.
Hihetetlen büszke vagyok rá, potom pénzért hagyta ott a munkahelyét hogy azt csinálja, amit igazán szeret
Nélküle én se lennék most vállalkozó.
Nem mindenki a férjével tartattja el magát, aki nem megy vissza dolgozni szülés után.
Egyébként az általad leírt nő személye tökéletesen ráillik az egyik rokonunkra. Ingyenélő,zsarnok. Nem fél. De állandóan panaszkodik,ordibál,dühöng,kéreget. Egszerűen ilyen. Az ilyen embereket pedig kerülni kell
Amúgy ez egy tök hülye kérdés :D
Mert a terrorista nem bánja hogy feláldozza az életét, csak azért hogy embereket öljön?
Az állatkínzó nem gondol bele hogy mit érezhet a kutya mikor 1 méteres láncon kikötve veri össze azt?
De aggódunk! És nem jó anyagilag függeni valakitől( bár velem ezt sosem érezteti)
De! Ha nincs segítséged mert mondjuk többszáz km- re kényszerültél költözni a nagyszülőktől, nincs túl sok lehetőséged, hogy aktívan dolgozz.
A munkáltatók nem nagyon kapkodnak az kisgyerekes anyukák után.
ő dolguk, gondolom megbeszélik a férjükkel.
Ha meg koppannak, így jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!