Azok a nők, akik gyerek szülés után soha nem mennek vissza dolgozni, azok hogyan nem tudnak aggódni a jövő miatt?
"Nagyokos, ha a férj dolgozik és semmit nem segít be a napi teendőkbe és még rokon sincs aki ingyen segítsen, te hogy oldanád meg az ovit, iskolát, háztartást napi 8 órás bolti eladó, gyári munkás stb. munkahely mellett?"
Én úgy értelmeztem, a kérdésben olyan házaspárokról volt szó, ahol közös gyerek van. Tudod, ahol a férj nemcsak férj, hanem a gyerekek apja is, ezért azzal, hogy a gyerekkel foglalkozik, nem "segít", mint egy jó fej idegen, hanem a dolgát végzi mint szülő. Gondolom, te egyedülálló anyák új férjéről beszéltél, de azoknál is elég gáz, ha nem vesznek részt a párjuk gyerekének a nevelésében.
"Azért ez a két mondat erősen ellentmond egymásnak, ugye érzed? Kb. mintha éhes lennél, én meg azt mondanám, nekem semmi szükségem arra, hogy te egyél :D"
Én csak azt írtam, hogy nem volt szükséges, hogy anyukám dolgozzon. Ettől függetlenül dolgozhatott volna, de apukám mondta, hogy 7 gyerek mellett így is le van terhelve. Apukám havi nettó keresete az egekben volt. Legújabb Mercedesszel ment mindig. Amúgy stabil házasság volt az övék. Válás soha nem merült fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!