Bárkit kérvényezhetnek apasági tesztre, ha a várandós anya mondja TIED a születendő gyerek?
Ezen a kérdésen azt értem, hogy ha a várandós anya téged mond a lehetséges apának akkor függetlenül attól, hogy nem volt se házasság, se együtt élés csak egy éjszakás kaland aminek ugybár hivatalosan nincsen bizonyítható része, kérvényezheti az apasági tesztet?
Mondok egy példát:
Egyik nap elmegy a férfi bulizni egyet, majd összeismerkedik ott egy hölgyel majd ágybabújnak. Majd rá X napra kiderül, hogy terhes de nem akarja elvetetni viszont útolag kideríti ki vagy.
Ilyenkor, ha be ad egy kérvényt kérvényezhet a bíróság apasági tesztre függetlenül attól hogy nem laktatok, voltatok együtt amit hivatalosan nem tudna bebizonyítani az anya, ha nem ismered magad be.
Igen
Ha nem akarsz gyereket (meg trippert), akkor húzzál gumit
akkor van gáz ha kideról nagyon közeli a génállomány. mondok egy példát. gyerekemnek gerincvelő donor kell. és kap. megtudom, hogy gazdag fazon adta, kideritem ki volt az, s beperelem, hogy ő az apa. duplán nyertem, egyrészt részben egyezik a génállomány másrészt persze hogy azért adta mert tudta, hogy az övé a gyerek. kissé gyanus nem?
és nem elég, hogy a gerincvelejét lefejtem, utána még perkálhatja is a gyerektartást. . o O o . .tsátratkereyg a si ajtahlákrep gém anátu ,metjefel téjelevcnireg a ygoh ,géle men sé
?men sunayg éssik .kereyg a évö za ygoh ,atdut trem atda tréza ygoh ezsrep tzsérsám ynámollánég a kizeyge nebzsér tzséryge ,metreyn nálpud .apa za ő ygoh ,melerepeb s ,za tlov ik metiredik ,atda nozaf gadzag ygoh ,modutgem .pak sé .llek ronod őlevcnireg kenmekereyg .tádlép yge kodnom .ynámollánég a ilezök noygan lóredik ah zág nav rokka
Bárki ellen lehet apaság megállapítása iránti pert indítani, csak éppen nem érdemes. HA az apa önként nem ismeri el a gyereket, akkor adott ez a lehetőség.
Védekezni kell, a probléma megelőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!