Titeket zavar ha nem köszön a pénztáros?
Ma vásároltam a Müllerben, mikor én következtem a kasszánál köszöntem, de nem köszönt vissza,rám sem nézett. Fizetés után ugyanez...
Velem egykorú huszonéves lány volt.
Más boltokban is tapasztaltam már ezt.
Titeket zavar az ilyen?
Jaj azért engem sem viselt meg ez :D Csak nekem ez furcsa. Igaz én más munkakörben dolgozok, de ha jönnek hozzánk ügyfelek alap dolog, hogy normálisan viselkedünk velük, pedig nekem is van rossz napom, vagy van mikor nem érzem jól magam.
Én azt is elhiszem, hogy én voltam neki a mai ezredik vásárlója, de neki ez a munkája.
Köszi a véleményeket!!
Zavar, de nem teszem szóvá. Egyetlen esetben szóltam ilyen miatt. Bementem a közeli kissebb abc-be, szokásom szerint mikor beléptem köszöntem, hogy Jó napot kívánok! Erre az egyik kasszás ezt válaszolta lekezelő stílusban: mindjárt megyek, nem kell engem siettetni. Na ebben az esetben már szóltam, hogy mifelénk a köszönésre köszönéssel szokás reagálni, egy bolti alkalmazottól meg szerintem ez végképp elvárható.
Más boltban meg van, ahol sosem köszön az eladó. Ott megoldom annyival, hogy már én sem köszönök, úgysem reagál.
Kasszásdroid,kit érdekel?
Kb egyszer egy évben bemegyek valamiért,a többit kihozzák házhoz.Franc nem mászkál már hagyományos boltokba,amikor minden elérhető rendeléssel.
14: "minden elérhető rendeléssel"
A Tescoban sem lehet egy csomó terméket online megvásárolni...
Zavarna, de szoktak köszönni.
Engem inkább az lep meg mindig, hogy ha a férjemmel megyek akkor hangosan bájolognak a pénztárosnők, ha egyedül akkor meg harapósan egy jónapotot a legtöbbjük:D
Engem nem érdekel, amíg nem lop a visszajáróból csinálhat bármit felőlem.
Amúgy ha téged annyira zavar, gondolja arra, hogy egy gép úgyis elfogja venni a munkájukat és beszopják :DDD
Nem fogok tőle kardba dőlni, de attól még irtó bunkóságnak tartom. Alapból nem nyeri el a bizalmam egy olyan hely, ahol arra nem éltatnak, hogy köszönjenek, vagy vásárlás után annyit nem ér a pénzem, hogy vissza köszönjenek ha elköszönök.
Értem én, hogy van az embernek szar napja, de attól ne legyen paraszt másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!