Ezt mire véljem? A pénztáros tegezve köszön, aztán magázva búcsúzik.
Figyelt kérdés
Szupermarket. Előírás? Vagy csak rájött, hogy idősebb vagyok, mint először gondolta? Talán mély a hangom... Többször is előfordult (másnál).2018. jún. 24. 17:19
2/5 anonim válasza:
Hülye egy nyelv a magyar..
Engem is mindenki tegez, aztán ha visszategeződök, akkor az idősebbek besértődnek, és egy részük utána elkezd magázni, a többi meg folytatja a szemtelenkedős tegeződést.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást így több mint 3 év után. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára, már nem nagyon tegeznek szerencsére vagy sajnos, esete válogatja :)
2021. szept. 11. 12:44
4/5 anonim válasza:
Engem az Aldiban meg par fiatal kasszascsaj magaz, miközben sokkal idôsebb idegeneket nem.
Olyan is volt, hogy legközelebb mar magaztam, akkor meg nem köszönt. Mintha kicsit zavarban letz volna.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez néha azzal is összefügg, hogy tetszik neki az ember, vagy nem, és milyen a hangja. Az említett esetben valószínűleg az arcom alapján fiatalosabbra számíthatott. De ugye ezt több mint 4 éve írtam ki... Azért köszönöm a hozzászólást.
2023. febr. 18. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!