Miért nem köszön vissza?
Az egyik barátnőm (egy utcában lakunk, kicsi korunk óta ismerjük egymást, sokat voltunk egymásnál) nagymamája miért nem köszön vissza? Ránézek és hangosan köszönök, de semmi, se az utcában, se a buszon, pedig egyértelmű, hogy neki köszönök, mikor senki más nincs ott. Ha már nem ismer meg is szerintem minimum illik visszaköszönni
ha rádköszönnek. Bocsánat, ha kicsit indulatosra sikeredett, de nem szeretem, ha levegőnek néznek.
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló: köszönöm, hogy időt fordítottál a kérdésemre, és egy kérdéssel válaszoltál. A válaszom a kérdésedre az, hogy tegnap jött el az a pont, amikor betelt a pohár, nyilván nem rohantam rögtön a barátnőmhöz indulattal tele.
Mádosik válaszoló: köszönöm a válaszod, akkor valószínüleg ez az utcában lévő bunkó idős esete.
Lehet, olyan süket, mint egy betonklocni, öreg embereknél ez elég gyakori.
Ráadásul meg vannak győződve arról, hogy ők nagyon is jól hallanak, csak te beszélsz halkan, hogy idegesítsd őket.
Viszont ha rádnéz, és elkapja a fejét, akkor egy neveletlen bunkó.
Van ilyen, ismerős apja, 65 éves korára nem tanult meg köszönni, meg jó étvágyat kívánni.
Tudja mi az etikett, de amikor rá van kényszerülve, kb mintha a fogait húznák.
"Kedves" első és hatodik válaszoló: Válaszaidat jelentettem, mert provokatívak. Ha bajom lenne a nénivel, akkor nyilván nem köszönnék neki. Nem hiszem, hogy a barátnőmnek szidott volna, így nem feltételezem, hogy ő tudja a választ, de gondoltam hátha innen valaki volt hasonló szituációban.
Ötös válaszoló köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!