Mennyire zavar egy tanárt az, ha egy diákja nem köszön neki az utcán csak elmegy mellette?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 15:43
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg örül, hogy nem köpik le.
3/8 anonim válasza:
Személyfüggő. Engem biztos zavarna.
4/8 anonim válasza:
Esettanulmány. Volt barátnőm tanár. Szakítottam vele, utcán sem köszöntem.
Írt egy trágár üzit.
5/8 anonim válasza:
Semennyire. Majd a következő órán véletlenül nála nyílik majd ki a napló.
6/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elkezdi csesztetni emiatt, de zavarni biztosan zavarja.
7/8 anonim válasza:
Eléggé, nálunk volt egy srác akit emiatt szivatott sokáig az egyik tanár.
8/8 anonim válasza:
Emberfüggő.
Nekem volt, hogy nagyon el voltam bambulva a folyosón. Arra tértem magamhoz, hogy a tanár rám szól, aztán mondta, hogy illene köszönni.
Következő közös órán, nem viccelek, majdnem egész órán mindenki előtt ecsetelte, hogy ő haragszik rám és, hogy illene köszönni a tanárnak.
Jogosan volt mérges, jogosan mosta meg a fejem és én utána akkor is integettem vagy odakiabáltam, hogy "Jó napot!", ha a folyosó túloldalán állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!