Miért nem köszön?
Figyelt kérdés
Összevesztem az egyik szülőmmel. Ma köszöntem neki, mikor hazajöttem, erre semmi. Tegnap ugyan ez. Mit csináljak?2018. okt. 16. 15:23
3/10 anonim válasza:
Passzívagresszív érzelmi dráma a konfliktus tisztázása helyett. Nem éppen felnőttes szülői viselkedés
5/10 anonim válasza:
Tüntet. Rém gyerekes viselkedēs. Én köszönnék, majd ha nem köszön vissza, elmondanám milyen gyerekesen viselkedik, és ne csodálkozzon a te viselkedéseden, ha õ maga sem képes a konfliktuskezelésre. Nagy eséllyel valamilyen irányba elmozdul a helyzet. Ha elszégyelli magát, jó, mert kibéküktök. Ha kibukik, az is jó, mert kiadja a mérgét tehát hamarossn kibékültök. Egy jó tanács. Ne alkalmazd az én se köszönök technikát. Hidd el, a szembesítés gyorsabb és hatékonyabb:)))
6/10 anonim válasza:
A szülő-gyerek közti kommunikáció nálatok eddig kimerült a köszönésben?
Arról, hogy 'megbeszélni a problémákat', hallottál-e?
8/10 anonim válasza:
Egek, nekem apám csinálta ezt amíg otthon éltem. Rém undorítónak találtam. Én már rég túlléptem a dolgon amikor ő hetekig duzzogott. Végül meguntam, hogy éveken át beadtam a derekam és csakazért se kértem bocsánatot. Látta rajtam, hogy itt nem lesz megadás, aztán megenyhült.
Ti mennyire vesztetek össze? Mindennapos apróságon vagy nagyon csúnyán?
9/10 anonim válasza:
Egy szülőnek nem szabadna így viselkedni, ezzel akarja kimutatni hogy mégbantodott és hogy szenved lelkileg. Inkább meg kellene beszélni a problémát és a feszültséget feloldani. Az a tapasztalatom hogy gy hagyd figyelmen kívül és előbb utóbb elfelejtkezik róla miért is nem köszön.
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy mégis a gyerek neveli a szülőt jáccad neki a gyerekes filozófust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!