19 vagyok, de még mindig anyám veszi nekem a boxereim , én nem kérem meg rá, magától veszi nekem , szerintem túltolja, de valahogy nem tudom rávenni magam , hogy leállítsam , hogy lehetne finoman hogy ne elgyen ciki?
Ja és hogyha te veszed a boxert és dicsekedsz neki, akkor észrevétlen tudni fogja milyen az ízlésed, és olyat fog neked venni. Csak azért mert anyukád meglepett, mert örömet akart szerezni neked, csak azért nem kéne rossznak gondolnod.
11-es vagyok. Inkább örülj, hogy anyukád van.
* veszel magadnak
Bocsánat tipo.
uristen masnak 30 evesen is az anyja veszi :D de figyelj ne parazz mar ezen ha nem tetszik mondd meg nemi menjen vissza cserélje ki
orulj neki h gondoskodik rolad :D
Nem nagyon vágom mi ezzel a probléma.
Miki egeres vagy hello Kittys vagy mi a baj?
A 18 éves fiamnak is én veszem a boxerét és a férjemnek is.
Lefotózom, elküldöm a képet, ha okés megveszem. Legközelebb, így kérdés nélkül is megvehetem ugyan azt a fazont.
Megjegyzem, nem egy önállótlan óriáscsecsemő, sem a gyerekem, sem a férjem, csak én gyakrabban járok ilyen boltba.
Valamint a többi ruháját már önállóan magának veszi a fiam.
látod? felnőtt embereknek tök mindegy, sőt, örülnek neki.
Ismerősök közül is tudok több ilyet, akiről beszélek róla, az ilyen.
Mondd el, milyet szeretsz, aztán hozz olyat.
nincs rá gondod.
Csak a családapa tesóm is örül neki, zoknit kér karácsonyra is, mert utál ilyen "szirxarok" után futkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!