Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 vagyok, de még mindig...

19 vagyok, de még mindig anyám veszi nekem a boxereim , én nem kérem meg rá, magától veszi nekem , szerintem túltolja, de valahogy nem tudom rávenni magam , hogy leállítsam , hogy lehetne finoman hogy ne elgyen ciki?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 00:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Úgy, hogy mész a boltba és vezsel magadnak, és utána dicsekedsz anyukádnak, hogy nézd milyen boxert vettem magamnak, és minden hónapba vegyél magadnak minimum egyet, szépen lassan le fog szokni róla, hogy neked segítsen. Ez amolyan anyai ösztön, csak kedveskedni akart neked szerintem, amit te toltál túl. Többen mit nem adnának ha az anyukájuk ilyen jó fej lenne.
2021. máj. 15. 07:40
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Ja és hogyha te veszed a boxert és dicsekedsz neki, akkor észrevétlen tudni fogja milyen az ízlésed, és olyat fog neked venni. Csak azért mert anyukád meglepett, mert örömet akart szerezni neked, csak azért nem kéne rossznak gondolnod.

11-es vagyok. Inkább örülj, hogy anyukád van.

2021. máj. 15. 07:42
 13/28 anonim ***** válasza:
38%

* veszel magadnak

Bocsánat tipo.

2021. máj. 15. 07:43
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
19 éves, elvileg felnőtt férfi vagy, mégis ekkora dilemmát okoz egy ilyen csip-csup dolog, és nem tudod kezelni. Hát bakker, igaza van annak, aki azt mondja, a mai kis suttyóknak nagyon kéne a katonaság!
2021. máj. 15. 08:05
 15/28 anonim ***** válasza:
46%

uristen masnak 30 evesen is az anyja veszi :D de figyelj ne parazz mar ezen ha nem tetszik mondd meg nemi menjen vissza cserélje ki

orulj neki h gondoskodik rolad :D

2021. máj. 15. 08:45
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
15 Vagy talán menjen el, és cserélje ki! Ez fel sem merül? Mi van veletek fiatalok!?!? Közel 20 évesen jó, hogy nem anyátok törli ki a seggeteket! Remélem a rácsos ágyat már lecseréltétek....
2021. máj. 15. 08:47
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem nagyon vágom mi ezzel a probléma.

Miki egeres vagy hello Kittys vagy mi a baj?

A 18 éves fiamnak is én veszem a boxerét és a férjemnek is.

Lefotózom, elküldöm a képet, ha okés megveszem. Legközelebb, így kérdés nélkül is megvehetem ugyan azt a fazont.

Megjegyzem, nem egy önállótlan óriáscsecsemő, sem a gyerekem, sem a férjem, csak én gyakrabban járok ilyen boltba.

Valamint a többi ruháját már önállóan magának veszi a fiam.

2021. máj. 15. 09:20
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
A párom 25 éves, mai napig szokott neki venni az anyja boxert. :D Hát most ha neki ez boldogság, hogy meg veheti, vegye, nekünk annyival is kevesebb. :D Mond meg neki, hogy milyet szeretnél és kész.
2021. máj. 15. 09:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

látod? felnőtt embereknek tök mindegy, sőt, örülnek neki.

Ismerősök közül is tudok több ilyet, akiről beszélek róla, az ilyen.

Mondd el, milyet szeretsz, aztán hozz olyat.

nincs rá gondod.

Csak a családapa tesóm is örül neki, zoknit kér karácsonyra is, mert utál ilyen "szirxarok" után futkozni

2021. máj. 15. 10:34
 20/28 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyen totál lohasztó. Nekem ez a mumusom, olyan pasit keresek, akit nem az anyja öltöztet, mert nem akarok az az "asszony" lenni, aki lesi az alsókat.
2021. máj. 15. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!