Szerintetek oda adjam a szüleimnek a negyedéves bónuszt vagy tegyem félre magamnak?
Ha odaadod, akkor azzal borítékolhatod, hogy onnantól kezdve majd tőled fognak kérni.
Én ilyen emberektől minél messzebb menekülnék. Nincs annál rosszabb, mikor ő képtelen beosztani a pénzt, meg hitelre vesz mindent, aztán mikor szrba kerül, mástól várja a megvltást.
#30 Oké, nézd, nyilvánvalóan kötözködésnek veszed, de szerintem ez nem pusztán hangsúlykérdés. Odaadnád a pénzt, mert nekik jól jön, te meg "csak" félretennéd. Ez egy prioritási rangsort is jelez részedről, akár tetszik akár nem. Én már jó 20 éve nem élek otthon, de soha meg se fordult a fejemben hogy csak úgy pénzt adjak haza mert "jól jön". Kinek nem jön jól a pénz?
Ha kért Anyukám, akkor első szóra adtam, de hogy csak úgy háztartási gépre meg zárra meg mittoménmire adjak úgy, hogy nem is kéri senki, az meg sem fordult a fejemben.
Te még gondolatban otthon laksz, nincs ezzel baj, de akkor minek kérdezel?
Hát te tényleg csak kötözködsz :D
Jó, mindegy is igazából, mert ha 20 éve nem laksz otthon, akkor valszeg teljesen más korosztály vagyunk, más értékrenddel és korban nevelkedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!