A mostohaanyám elkobozta a cuccaim egy részét, amiért sokat dolgoztam. Az apukám nem tesz semmit. Mit tehetek?
Egyrészt azt mondod, részben családi segítség, amiből a jó cuccaid vannak, később meg, hogy nincs más élő rokonod?
Akkor most hogy is van ez?
Teljesen át érzem a helyzeted!
Pomt most keresgélem hogy 17 évesen tehetekbe feljelentést a 16 éves mostoha öcsém ellen vagy az anyját kell feljelentenem? Mert ha ennyi idősen én nem tehetem meg csak apám akkor megszívtam.
Az én bajom az hogy nem hordom magammal a bankkártyám otthon tartom egy fiokba-azért mert hajlamos vagyok elcsábulni és ha nálam van vásárolok. Nem jön sms a vásárlásokról csak az érkező összegekről. Most kaptam fizetést és közel 60 ezerrel van kevesebb a számlámon!
Megnéztem a netbankomat h hol és mikor vásároltam! És olyan helyek meg időpontok vannak rajta ahol nem jártam,nem én vásároltam. Pin kód nélkül lehet használni a kártyát 15.000ftig és ez a nyomorult ki is használta! Szóltam az anyjának is meg neki meg apám is ott volt hogy mi van,akárki volt adja vissza a pénzem. Tagadás van meg hülyének néznek hogy én költöttem el. Mikor hetek ota nem is használtam a kártyám. Tegnap este megint szoltam hogy elmentem a boltokba ahol vásároltam és szerencsére van kamera is-bár nem mindegyik helyen- és még megvannak a felvételek. Ha nem kapom vissza a pénzemet hétfőig akkor feljelentést teszek lopás miatt. Majd a rendőrség bekéri a felvételeket és kiderül ki a tolvaj.
Kivancsi leszek erre mit lépnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!