Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igaza van mostohaa...

Szerintetek igaza van mostohaanyámnak?

Figyelt kérdés
A barátom nagymamája, aki felnevelte, meghalt, ezért érthető módon eléggé meg van zuhanva szegény, és beszélgetni szeretett volna velem hogy lelki vigasza legyek, erre mostohaanyám kitalálta hogy ha telefonál a barátom akkor hangosítsam ki, és akkor majd ő úgy akar részvétet kívánni, én meg nem igazán éreztem ezt alkalomnak illő részvét kívánásnak mert elég lerohanó stílusa van. Ezért mondtam neki hogy most még inkább ne. Aztán most végig van sértve, azt mondja hogy ő ezért direkt nem fog részvétet kívánni neki, max élőben amikor majd találkoznak. Azért nem szerettem volna hogy rajtam keresztül kívánjon, mert tolakodónak éreztem, hogy engem hív a barátom mert rosszul érzi magát, és a stílusát ismerve tuti lerohanta volna . Azóta ezen hisztériázik. De igazából a barátom szerint is jobb hogy akkor nem engedtem a telefonhoz. Csak most ez miatt áll a bál itthon.

2020. dec. 21. 19:38
A kérdező szavazást indított:
Igaza van
Nincs igaza
103 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
nem akart nagy cétcót, csak annyit hogy részvétet kíván.
2020. dec. 21. 19:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de tényleg nagyon rámenős, és nem éreztem ezt valahogy az alkalomnak illőnek. De igazából a barátom jobbnak is találta hogy ezt tettem, mert abban a pillanatban lehet sok is lett volna neki.
2020. dec. 21. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Hülye, manipulatív hisztérika. Gratulálok apádnak, nagyon sok esze van.
2020. dec. 21. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
#3. Hogy jön ide az apja?
2020. dec. 21. 21:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Most beszélgetünk telefonon, erre hallom hogy direkt üvöltteti a TV-t és csapkodja az ajtókat.
2020. dec. 21. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Az empatikus részvétnyilvánítás nevében...? Gratulálok neki.
2020. dec. 21. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

És akkor mi van, ha arra szavazunk, hogy nincs igaza?

Az ilyenről nem szavazást kell kiírni, hanem át kell gondolni. Neked. És bárki bármit mond, ha a lelkiismereted úgy tiszta, ahogy, akkor jól tetted, amit tettél, bármiről is legyen szó.

2020. dec. 21. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki, hogy azért, mert tudod milyen hisztérika és nem akartad, hogy lerohanja (esetleg bele tiporjon a lelkébe). Ezen felül örülnél, ha a "nem"-et felnőtt módjára tudná kezelni és nem úgy, mint egy óvodás.
2020. dec. 21. 22:18
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
Nem rajtad keresztül akart részvétet kívánni, pont ezért kérte, hogy hangosítsd ki, mert így nem te közvetítették volna. Liba
2020. dec. 21. 22:29
 10/14 A kérdező kommentje:

7-es, igen igazad van, valoszinű hogy fölösleges volt, majd lenyugszik, de a lelkiismeretem tiszta.

9-es köszönöm a szép szavakat ❤❤❤

2020. dec. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!