Az apukámmal és a mostohaanyámmal élek és gyülölöm
azt a nőt és elcsavarja apám fejét mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyülölöm a mostohaanyám teljesen elcsavarja apám fejét!! Ha elmegyünk a éves hugomhoz meglátogatni hívogatja írogat neki stb... mondtam apámnak hogy menjünk el gatyát venni mert csak szakadt van meg olyan ami nagy rám és nem is tetszik erre írt annak a nonek és azt mondja van gatyam (itt gondolt a nagy csunya nadragokra) és most ezért nem megyünk el venni. Mindig sirok (most is) miatta elotte és apam kerdezte mit akarok sportolni erre megszolal siroverseny.. augusztusban koltoztem ide hozza de vissza akarok koltozni az edesanyamhoz😭😭
Ha nem mostohaanyád lenne a nö hanem az anyád ugyan ezt csinálnád nála is.
Mondjuk hsizti helyett hívd oda a mostohaanyádat és mutasd meg neki melyik gatyádat miért nem szereted. Igazából azt a kérdést is feltenném, hogy miért nem anyádtól kérsz gatyát?
Szerintem indulj vissza anyádhoz, de ott is pont ugyan ezek a bajaid lesznek. Gondolom kezdesz a tini korba érni, és a hormonjaid az egekbe, mindenen vinnyogni kell.
Nekem 2 lányom van, és ha szól az egyik, hogy nincs nadrágja akkor soha de soha nem rohanok vele rögtön nadrágot venni. Megkérdezem mi van a nadrágokkal, és megmutatja a 8 éves lányom mi a baja vele. Aztán így ha tényleg kell neki, akkor 1-3 héten belül amikor amúgy is vásárolni mennénk veszünk neki...
2018. okt. 26. 18:13
3/17 anonim válasza:
Atya-gatya, micsoda gatyaproblémák...
Azért szokj hozzá, hogy nem kapsz meg mindent az életben, amire vágysz.
2018. okt. 26. 18:18
4/17 anonim válasza:
Mozaik álmok. A gyerek járjon meztelenül, ne is létezzen ,csak apu anyu had mozaikozzon nyugodtan 4 5 évente csere mozaikokkal,magyar család modell sajnos ez. :(
2018. okt. 26. 18:33
5/17 anonim válasza:
"magyar család modell sajnos ez"
Egyáltalán nem csak magyar.
2018. okt. 26. 18:40
6/17 anonim válasza:
Igen csak a magyarba a gyerek kolonc v pénzforrás..
2018. okt. 26. 18:42
7/17 anonim válasza:
Beszélj apukáddal négyszemközt. Mondd meg neki, ha legközelebb szeretnél valamit vagy szükséged van valamire, hogy mostohaanyád nem akarta megvenni, de te úgy gondolod, hogy szükséged lenne rá és nem venné-e meg neked apukád. Azután, hogy nevelőanyukád nemet mondott, apukád már nem fog odamenni hozzá kikérni a tanácsát (bár sosem értettem, minek kell a szülőknek évértékelő konferenciát összehívni, valahányszor a gyereknek kell valami). Más esetben meg, ha nevelőanyád ugyanúgy beleszól és apukád előtt esetleg ellenzi, amit szeretnél, találj ki előre jó érveket, amiket nem tud megtámadni és nyert ügyed van. :)
2018. okt. 26. 18:44
8/17 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? hány éves? miért nem költözhetsz vissza Édesanyádhoz?
2018. okt. 26. 18:49
9/17 anonim válasza:
"vissza akarok koltozni az edesanyamhoz😭😭"
Mi akadályoz meg ebben? Már mondtad neki? Mit szólt hozzá?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!