Az apukámmal és a mostohaanyámmal élek és gyülölöm azt a nőt és elcsavarja apám fejét mit tegyek?
Hany eves vagy? Ezt a hozzaallast azert ki kellett valahogy erdemelned. Nekem is van mostohalányom az csettint es azonnal ugrania kell az apjának. És pont volt ilyen nadrág gondja is és mondtam az apjának, hogy szívi a lányodnak több nadrágja van, mint nekem egész eddigi életemben volt, ráadásul a ruháit gusztuszalanul a földöntartja lehànyva a takarítatlan szobájába és persze ha kell valami az azonnal kell neki. Ugyhogy most nem.mesz te vele nadragot venni, amikor vegre lenne egy nyugis delutanunk, hanem kihizatod vele a 600 gatyáját és ha valóban egy se jó rá, akkor menj vele most, ha meg van legalább 2, akkor találjatok olyan időpontot, amit előre megbeszéltek. Nem értettem sose apukának/anyukának miért kellene egyből pattani egy kamasz korú gyereknek.
Nálunk a lány semmilyen háztartási munkában nem segít, és mindig csak kell neki valami, de azonnal. Nagyon önző, ritkán látni más oldalát is, de hát már előttem elrontották (ennek a mozaik családhz nem sok köze van, mert egy gyereket illemre, rendre, alapvető együttéési szabályokra 6 eves korig lehet nevelni, utána már csak nehézkesen terelhető). A 6 eves korig mutatott családi minta jelen esetben elég szörnyű lehetett.
Hát a gyerek az első egy igazi apánál,nem az aktuális cserenő,nálam előző már repültél volna messzire..
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!