Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukámmal és a mostohaanyám...

Az apukámmal és a mostohaanyámmal élek és gyülölöm azt a nőt és elcsavarja apám fejét mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gyülölöm a mostohaanyám teljesen elcsavarja apám fejét!! Ha elmegyünk a éves hugomhoz meglátogatni hívogatja írogat neki stb... mondtam apámnak hogy menjünk el gatyát venni mert csak szakadt van meg olyan ami nagy rám és nem is tetszik erre írt annak a nonek és azt mondja van gatyam (itt gondolt a nagy csunya nadragokra) és most ezért nem megyünk el venni. Mindig sirok (most is) miatta elotte és apam kerdezte mit akarok sportolni erre megszolal siroverseny.. augusztusban koltoztem ide hozza de vissza akarok koltozni az edesanyamhoz😭😭
2018. okt. 26. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Hany eves vagy? Ezt a hozzaallast azert ki kellett valahogy erdemelned. Nekem is van mostohalányom az csettint es azonnal ugrania kell az apjának. És pont volt ilyen nadrág gondja is és mondtam az apjának, hogy szívi a lányodnak több nadrágja van, mint nekem egész eddigi életemben volt, ráadásul a ruháit gusztuszalanul a földöntartja lehànyva a takarítatlan szobájába és persze ha kell valami az azonnal kell neki. Ugyhogy most nem.mesz te vele nadragot venni, amikor vegre lenne egy nyugis delutanunk, hanem kihizatod vele a 600 gatyáját és ha valóban egy se jó rá, akkor menj vele most, ha meg van legalább 2, akkor találjatok olyan időpontot, amit előre megbeszéltek. Nem értettem sose apukának/anyukának miért kellene egyből pattani egy kamasz korú gyereknek.

Nálunk a lány semmilyen háztartási munkában nem segít, és mindig csak kell neki valami, de azonnal. Nagyon önző, ritkán látni más oldalát is, de hát már előttem elrontották (ennek a mozaik családhz nem sok köze van, mert egy gyereket illemre, rendre, alapvető együttéési szabályokra 6 eves korig lehet nevelni, utána már csak nehézkesen terelhető). A 6 eves korig mutatott családi minta jelen esetben elég szörnyű lehetett.

2018. okt. 26. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

Hát a gyerek az első egy igazi apánál,nem az aktuális cserenő,nálam előző már repültél volna messzire..

40F

2018. okt. 26. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Attól hogy értelmes, nem majomszeretet van hatàrok nélkül, még lehet a gyerek az első. Kàr, hogy ezt sokan nem értik.
2018. okt. 26. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
tehát a nem szakadt gatya,tusfurdő betét,minőségi kaja minőségi idő majomszeret,hát nem csodálkozom h a sok gyerek meghállalja ezt a majomszeretet..
2018. okt. 26. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
14 làtom a szavak kiforgatàsàban jó vagy. :) igen, az 542. szükségtelen gatya, a minden héten valami sz*r vàsàrlàsa, ami felesleges, mindez csettintésre, az majomszeretet. Senki nem beszélt tusfürdöröl csak te ;)
2018. okt. 27. 07:40
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Amùgy meg oka van hogy nem az anyjàval lakik egy 2hónaoja. Vajon mi? Gondolom neki anyuka sem felelt meg, és nagy sebbel-lobbal àrhisztizte magàt apukàhoz. Most valami nem a szàja ize szerint van, most szaladna vissza anyukàhoz. Ismerek pàr ilyen fiatalt, mindenben bennük van a hiba. El vannak kényeztetve, és azt hiszik a szülö azert van h minden füttyre pattanjo.Mikozben annyi nincs h pl keresre a szemetet levigye ;)
2018. okt. 27. 07:43
 17/17 anonim ***** válasza:
*mindenben =mindben
2018. okt. 27. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!