Mért ilyen gusztustalan az apám? Már teljesen megfájdult a szívem?
“kiszagattam a számítógép egeret mert fölidegesített direkt provokálja az embert..”
Na-na. Bárki provokál, ha elkezdesz válaszul őrjöngeni, akkor te vagy az agresszîv, primitív ember. Minden tettedért te vagy a felelős, nem az, aki provokál téged. Más viselkedése sosem lehet mentség saját dühkitörésedért.
Nem lenne olyan munkalehetőség ahol van munkásszálló? vagy pár haverral összecuccolni albiba?
mondjuk ha nincs fix fizetésed az úgy nem túl jó.
amúgy én is apámmal lakom. ő keres havonta 200 ezer körül. én keresek 86-ot, mellette levelezőn járok egyetemre. mégis minden sz*rt én fizetek. tőlem kér pénzt cigire, én hordom neki melóból a kaját... de nekem nincs 'pofám' számon kérni rajta.
és bár ő többet van otthon mégis nekem kell minden otthoni munkát megcsinálni mert egy kanalat nem képes elmosni a Teremtés koronája...
igy nem sokat tudok félretenni, max 10-20 ezret havonta, meg volt lakáskasszám amit aZorbánék most megszüntettek szóval remélem h hamarosan le tudok lépni.
sok sikert neked is
Apadnak bizonyara nincs eleg penze. Lehet te tobbet eszel. Stb.
En a masik oldalon allok csak anyakent elmondom en mit vartam volna el es tetszett volna (a "fiam" nekem is drogozott...aztan meg dolgozott).
Elkered a szamlakat megnezed mennyibe kerul a havi vagy kethavi (attol fug melyik szolgaltato) aram, vizij satb. Osszeadod oket es efelezed.
Szepen megmutatod neki, hogy ezek a szamlak ezek az osszegek es te szeretned a felet fizetni. Hetente kapsz fizut ezert hetente adod be. (Pl osszrezsi 44000 egy honapban akkor te havi 22.000-et odaadsz es ezt heti bontasban azaz 4*5.500-at. Vezesd egy fuzetben mindig add neki oda akkor mikor jozan es mindig tedd hozza apa fontos hogy hozzajaruljak ez itt nekem nagy lehetoseg.
Ha pl az inteneten szamitogepen csak te logsz vagy joval tobbet hasznalod akkor ott kethatmadreszt fizess.
A kajadat magadnak vedd es fozd. Mondd el neki, hogy ezen nem szeretnel veszekedni es mondd azt IGAZAD van nem akarom eloled elenni. Ebben legyel kovetkezetes. Max olyat csinalj hogy veszel kozosbe kavet...vagy valamit amibe nem szakadsz meg. Ha fozol otthon es olyan hibd meg ot is vacsira mondd hogy kozos vacsit akarsz te allod. Ha nem hiv vissza ne sertodj meg.
Magad utan mindig mosogass el es pakolj el. Segits neki atakritasban pl kethetente te mindig takarits ki mindent. Ja es ne tombolj.
Akarmi is van.
Sajnos ha egyszervalakiben csalodnak, akkor nehez a bizalmat visszanyerni. Apad nyilvan csalodott es nehezen emeszti meg az egykori drogozasod, DE TE ne add fol, amig nem talalsz jobb lehetoseget valahol olyan helyen lakni ahol onalloan elhetnel addig probald igy elviselni es elfogadni. Magadra meg oegy buszke, h mar nem drogozol es ne apadnak, hanem magadnak akarj megfelelni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!