Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?
Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...
Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).
Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?
17/L
Hát vannak ilyen emberek, sokat nem tehetsz.
Mondjuk nem tudom, te is miért nem csukod be az ajtót ha wc-zel? Ez elég alap, nem? Ha te nem teszed, ő miért tegyél?
Anyát is zavarja, de már nem teszi szóvá, mert felesleges.
Ha szólok, akkor az a válasza, hogy én is ugyanolyan büdöset szellentek -.- Meg hogy nem is büdös, meg a saját házában miért menne az ki az udvarra, stb
Ha te is nyitott ajtónál végzed a dolgodat akkor miért zavar, hogy ő is ugyan ezt csinálja? Ha meg zavar csapd rá a budiajtót.
A más "szájába" fingás meg tényleg elég közönséges de szerintem rajta már nem tudsz változtatni.
Mondjuk leírtam, hogy az emeltre csak én járok fel, senki más. Minek csukjam be, mikor klausztrofóbiás vagyok és pánik rohamom lesz?
Lent meg mindenki járkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!