Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?
Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...
Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).
Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?
17/L
Köszi a néhány értelmes választ. A többieknek sok sikert az életben, bár látszik, hogy nem nagyon megy nektek.. :)
Apa biztos nem klausztrofóbiás, kérdeztem is már tőle. Na meg autóban se fél, én még ott is.
Hát én nem olvastam el az eddigi kommenteket, de sztem igaza van a kérdezőnek. Nekem anyukám wc-zik nyitott ajtónál rendszeresen, és még az is kicsit zavar, de ha apám csinálná az kiverné a biztosítékot nálam:S
Sztem ha valaki a wc-n ül, az nem tartozik senki másra! Azért van az az ajtó, hogy becsukják, nem?!
A szellentésre ugyanez áll, bár az engem kevésbé zavar (kivéve ha társaságban vagyunk, de akkor meg nem szokták)
Ha netán lesz barátod, vagy már van is bár nem hiszem.
Ott alszol nála de rád jön a zs@rás és mindenféleképpen el kell menned a wcre akkor is nyitva hagyod az ajtót?
Voltál már valahol vendégségben ahol kellett akár pisikélned, hogy oldottad meg ezt a problémádat?
16:18
Igen, érdekes tanulmány lenne a bunkó, tanulatlan válaszolókról :))
Én szerencsére nem ilyen vagyok, értelmiségi vagyok. 4,7-es átlaggal, nyelvvizsgával.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!