Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?
Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...
Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).
Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?
17/L
Képzeld van barátom.
Mivel én heti kb 2x megyek nagywc-zni, ezért elég kicsi az esélye annak, hogy vendégségben jön rám :) Amúgy nem tudok vendégségben wc-zni. Pisilni is alig.
Amúgy ha a barátom van nálam, akkor is apám halál nyugodtan fingik...
Ha nagyon kell, akkor is kimegyek a wc-be.
Barátom néha elereszt egyet-egyet alvás közben, de én felkelek arra, hogy kell, és inkább kimegyek... Hiába alszik és nem hallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!