Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám olyan gusztustalan!...

Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...

Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).

Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?

17/L

2011. máj. 29. 15:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
de,miért nem mondjátok neki ,h fejezze be?Meg kell neki mondani,h megértse
2011. máj. 29. 16:31
 92/110 anonim ***** válasza:
ha vendégek vannak és azok előtt fingja el magát,mit szólnak?
2011. máj. 29. 16:32
 93/110 anonim ***** válasza:

Ez durva. Nem tudom, van-e bélproblémája, hogy ilyen gyakran galambozik, de meg kéne vizsgáltatnia magát egy szakorvossal.

Meg hát, igen, vissza kéne fognia magát.

2011. máj. 29. 16:33
 94/110 A kérdező kommentje:

Azok a vendégek általában 1-2 naponta jönnek hozzánk. Ők elviccelik (férfiak)

Szóltunk már neki rengetegszer, de semmi..

2011. máj. 29. 16:34
 95/110 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező,láttad már a Támad a Mars című filmet? PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D XD
2011. máj. 29. 16:34
 96/110 anonim ***** válasza:
2011. máj. 29. 16:40
 97/110 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem itt a legkomolyabb probléma az, hogy te csak heti kétszer szarsz. Komolyan.
2011. máj. 29. 16:41
 98/110 anonim ***** válasza:
94%

Elég érdekes, sőt, szinte már nevetséges hogy erről ennyit lehessen beszélni. No, én elolvastam az összes eddig érkezett választ, amiből az derül ki, hogy te mindent megpróbáltál már, sőt édesanyád is és mindhiába.

Ha ti, (anyukád és te) nem tudtok mit tenni, szerinted mi fogunk tudni segíteni neked ebben?

Már szinte minden variációt felsoroltak, de már megkérted, próbáltad és a többi...

Szóval még egy darabig el kell viselned, aztán majd ha végzel a sulival és önálló leszel, különköltözöl, ahol a magad ura lehetsz. Akkor aztán senkit sem fog zavarni, még ha leakasztod is az ajtót kábelfektetés közben, heti kétszer.

Továbbá én elég furcsának tartom, hogy 17 évesen a barátod már szinte családtagnak számít nálatok, kulcsa van a lakásotokhoz. Te jó ég! Ha így folytatod tudod, hogy hányszor lesz még zárcsere nálatok mire megállapodsz?

2011. máj. 29. 16:46
 99/110 anonim ***** válasza:
76%

Nem reagálod túl.

Hasonló jelenetet szoktunk eljátszani apummal, és elhihetitek, nem élvezem. Felállok, megmondom neki milyen undorító, szégyelld magad (persze mosolyogva) és szépen elhagyom a "fingtett" színhelyét. Nem csinálok belőle ügyet. Elkönyvelem magamban, hogy ez undorító és kész. Nem azzal van a gond, hogy a saját házában, saját ágyában csinálja. Hanem mikor mellette ülök és ne adj isten eszek valamit. Azért az kiveri a biztosítékot. Szóljon, és kimegyek, ilyen egyszerű lenne.

Tehát megértem a kérdezőt, tényleg zavaró.

A válaszolók többsége pedig teljesen kiforgatta a kérdező szavait, hihetetlen mennyi rosszindulatot lehet itt olvasni. Ha nem ért valaki egyet, azt normálisan is meg lehet fogalmazni. Szánalmas.

18/L

2011. máj. 29. 16:49
 100/110 anonim ***** válasza:
87%
Ez még hagyján... az én anyósom most rohant be fosni nyitott ajtó mellett, mert rosszul lett az ebédtől :P
2011. máj. 29. 16:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!