Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám olyan gusztustalan!...

Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...

Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).

Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?

17/L

2011. máj. 29. 15:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
egészségére)
2011. máj. 29. 16:52
 102/110 anonim ***** válasza:
20%
Tudod, ki az értelmiségi? Aki egyetemet, főiskolát végzett. Az, hogy neked 4,7-es átlagod van meg nyelvvizsgád, senkit nem érdekel, attól még nem leszel értelmiségi, ehelyett egy erősen elkényeztetett, hülye kis pitsa képe bontakozik ki. Egy nyavalyás középfokú nyelvvizsgát manapság már egy 10 éves is le tud tenni különösebb erőfeszítés nélkül, úgyhogy inkább ezzel ne is dicsekedj, mert csúnyán beégsz. Nekem is van egy középfokom, de csak a a felsőfokot említem mindig, mert közép lassan már a szomszéd Mari néninek is van.
2011. máj. 29. 16:57
 103/110 anonim ***** válasza:
:)
2011. máj. 29. 17:01
 104/110 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:57 Az értelmiségi nem papíron múlik,hanem ezen: PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D

2011. máj. 29. 17:03
 105/110 A kérdező kommentje:

A barátomnak igen, van kulcsa a házunkhoz, mivel elég sokszor van olyan, hogy én még nem érek haza, de ő már nálunk van. És senki sincs itthon.

Amúgy 3 éve vagyunk együtt, már gyűrűt is kaptam :P Jövőre (elvileg) eljegyez.

A válaszokat pedig köszönöm, meg az értelmi színvonal megmutatását is. :D

2011. máj. 29. 17:05
 106/110 anonim ***** válasza:
87%
ha eljegyez, akkor majd nem sokra rá össze házasodtok és elköltözhetsz, így majd megszabadulsz apád sz@ros dolgaitól.
2011. máj. 29. 17:08
 107/110 anonim ***** válasza:
80%
Napi 1x fingasz és heti 2x szarsz? Ez nagyon nem egészséges.
2011. máj. 29. 17:09
 108/110 anonim ***** válasza:
59%

Releváns információkat tudhattunk meg a te és a családod emésztési-ürítései-bélgázképződési folyamatairól.

Köszönjük, Emese!

2011. máj. 29. 17:52
 109/110 anonim ***** válasza:
Mondj igazat, betörik a fejed! Ez történt most Veled is, őszintén írtál és ezzel eltérítetted a témádat. Én tudom és érzem a gondodat, de nincs mit tenned, egyél az emeleten.
2011. máj. 29. 18:03
 110/110 anonim ***** válasza:
0%

Szép dolog a szerelem és az eljegyzés. Egyetlen egy baj van ezzel az egésszel, amit most lehet hogy úgy érzed menni fog, majd idővel rájössz, hogy nem.

17 éves vagy jelenleg, 3 éve vagytok együtt. Gondolom ő az első komoly fiú az életedben. El tudod azt képzelni, hogy úgy éld le az életedet, hogy csak egy férfivel "leszel együtt"? - Gondolom a válaszod igen, 16 évesen én is így gondoltam. Aztán 24 évesen rájöttem, hogy mégsem úgy vannak a dolgok, ahogy azt gyerek fejjel elképzeltem.

Vagy hűtlen leszel (ami ne legyél) vagy ez a kapcsolat el fog laposodni ahogy kinyílik a szemed. Tudom és hangsúlyozom, hogy most 17 évesen totálisan azt érzed, hogy nem, menni fog. Hidd el, hogy NEM!

Nem rossz indulatból mondom, csak az okos ember más kárán tanul... legyél okos és várj még ezzel az eljegyzéssel, házassággal.

2011. máj. 29. 18:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!