Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?
Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...
Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).
Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?
17/L
A kérdező kommentje:
Ha egy barátnőm van nálam mondjuk, akkor alap, hogy becsukom amikor wc-zek. De apa akkor is nyitva hagyja, ha van nálunk nem családtag is.
Most akkor te akarsz még itt kamuzni? Hozzád járnak,későbbi hozzászólásodnál meg már csak a szüleidhez.
Hat most nem azert de szerintem mar az is gaz hogy mind ketten nyitott ajtonal toljatok le a bugyit meg a gatyat!
Milyen szokas ez??? Nalunk haromszintes a haz, mindegyik helyen van wc, de senki sem csinalja nyitott ajtonal!!! Pedig a felsoszintet csak en birtokolom!!!
Kb évente 2x jön át hozzám egy barátnőm.
Hozzá naponta jönnek.
hát,téged is lejárat az biztos,bizti gondolják,h akkor ti milyenek lehettek ha ő ien...
AZ ALMA NEM ESIK MESSZE A FÁJÁTÓL
Ja, biztos nem esik messze.
Az az egyetlen "undorító" dolgom van, hogy nyitott ajtónál wc-zek, amiről senki sem tud rajtam kívül. Még sosem láttak wc-zni.
Biztos én is mások pofikájában fingok, büfögök és sz@rok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!