Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám olyan gusztustalan!...

Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...

Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).

Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?

17/L

2011. máj. 29. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
hanem hozzád jönnek a vendégek, akkor meg mit érdekel az téged, hogy apád saját magát leégeti a viselkedésével.
2011. máj. 29. 16:01
 42/110 A kérdező kommentje:
Amúgy látszik is az értelmi szinted. Sértegetés nélkül nem bírod ki :)) Legalább tennéd intelligensen. De hát ami nem megy, ne erőltesd.. Végül is csak magadat járatod le a közönségeskedéseddel.
2011. máj. 29. 16:02
 43/110 A kérdező kommentje:
Mert a családot minősíti így.
2011. máj. 29. 16:02
 44/110 anonim ***** válasza:
21%

A kérdező kommentje:

Ha egy barátnőm van nálam mondjuk, akkor alap, hogy becsukom amikor wc-zek. De apa akkor is nyitva hagyja, ha van nálunk nem családtag is.

Most akkor te akarsz még itt kamuzni? Hozzád járnak,későbbi hozzászólásodnál meg már csak a szüleidhez.

2011. máj. 29. 16:03
 45/110 anonim ***** válasza:
hát,téged is lejárat az biztos,bizti gondolják,h akkor ti milyenek lehettek ha ő ien...
 46/110 anonim ***** válasza:
94%

Hat most nem azert de szerintem mar az is gaz hogy mind ketten nyitott ajtonal toljatok le a bugyit meg a gatyat!

Milyen szokas ez??? Nalunk haromszintes a haz, mindegyik helyen van wc, de senki sem csinalja nyitott ajtonal!!! Pedig a felsoszintet csak en birtokolom!!!

47/110 A kérdező kommentje:

Kb évente 2x jön át hozzám egy barátnőm.

Hozzá naponta jönnek.

2011. máj. 29. 16:04
 48/110 anonim ***** válasza:
100%
egyszer egyik ismimnek apja nyitott ajtónál végezte a dolgát,olyan büdös volt,h majd megfulladtam...nem szívesen jár az ember ien helyekre
2011. máj. 29. 16:05
 49/110 anonim ***** válasza:
56%

hát,téged is lejárat az biztos,bizti gondolják,h akkor ti milyenek lehettek ha ő ien...

AZ ALMA NEM ESIK MESSZE A FÁJÁTÓL

2011. máj. 29. 16:05
 50/110 A kérdező kommentje:

Ja, biztos nem esik messze.

Az az egyetlen "undorító" dolgom van, hogy nyitott ajtónál wc-zek, amiről senki sem tud rajtam kívül. Még sosem láttak wc-zni.

Biztos én is mások pofikájában fingok, büfögök és sz@rok..

2011. máj. 29. 16:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!