Apám olyan gusztustalan! Miért ilyen? Mit tegyek?
Reggel tévéztem a nappaliban és közben reggeliztem. Apám ott szokott aludni. Felkelt, nem zavartatta magát és akkorát szellentett, hogy majdnem kiköptem a számból a kaját. Undorító büdös is volt.. Bocsánatot kért, majd megint eleresztett egyet!...
Amúgy folyamatosan ezt csinálja! Ha itt van valami rokon, akkor is! Engem nagyon zavar. Ráadásul nyitott ajtónál nagy wc-zik, ami eléggé gond, mivel a fürdő elég központi helyén van a lakásnak (én az emelten nyitott ajtónál wc-zek, de csak én járok fel).
Szóval ezek a dolgok engem nagyon zavarnak! Vagy én reagálom túl?
17/L
Mivel csak én használom, ezért "enyém".
Kiskorom óta az emelet az én birodalmam, ezért nem nagyon szeretem, ha valaki feljön. Szerencsére ritkán jönnek fel. Inkább én megyek le.
Buta meg köszönöm szépen, nem vagyok :)
Miért sajátítanám ki? Soha nem jönnek fel. Még ha hívom sem.
Különben meg kiskoromban ők mondták, hogy ott én azt csinálok, amit akarok, és ők nem nagyon fognak feljárni, legyek önálló.
Amúgy még mindig miért csinálnám ugyanazt, amit ő?:))
Amúgy nem hozzám jönnek a vendégek, hanem szüleimhez.
Ki mondta amúgy, hogy ez a legnagyobb problémám?:)))
Annyira nevetséges vagy, hogy hihetetlen :D
Persze, én vagyok a h*lye pics@, mikor én kombinálok össze-vissza mindent :)
Húú inkább menj más kérdéshez drágám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!