A mostohaanyám elkobozta a cuccaim egy részét, amiért sokat dolgoztam. Az apukám nem tesz semmit. Mit tehetek?
Nem tudom: itt milyen válaszok fognak érkezni és sajnos én se tudok semmi okosat tanácsolni, csak hogy négyszemközt próbálj meg apukáddal beszélni, hogy neked ez nagyon fáj és ezért megdolgoztál. Indulatmentesen tedd.
Neten vannak ilyen pszichológus-kérdező oldalak, ezt írd le valamelyik szimpatikus pszichológusnak.
Ez van, apádnak fontoabb, hogy megtartsa a puncit. Fogadd el, hogy innentől te le leszel szrva.
Én évekig nem beszéltem anno apámmal hasonló szituáció miatt.
Én itt a helyedben nem szaroznék. Muszáj felvállalnod a konfliktust, mert különben a későbbiekben is semmibe vesznek.
Készpénzt ne tarts magadnál, és a kártyád is legyen jól elrakva!
Én egyszer bemennék a mostohatesóhoz amikor ő is ott van és nincs zárva az ajtó. Aztán jól átnézném a helyet hol a cuccom, hiába próbál megakadályozni.
De a legfontosabb az lenne, hogy apáddal megbeszéld a helyzetet.
Már ha nem kamu persze. Szörnyű belegondolni, hogy ilyen is megtörténhet.
Ha a te szobád is kulcsra zárható, akkor zárjad te is.
(Amúgy ezek azért nem annyira drága dolgok, hogy ne lehetne megdolgozni érte viszonylag rövid idő alatt)
Ha nem javul a helyzet, akkor meg érettségi után irány a kolesz/albérlet.
Ha biztosan tudnám, hogy a gyerek szobájában vannak a cuccaim(bár nem látok más értelmes választ erre a kérdésre), akkor megfognám magamat és úgy basznám be a kulcsra zárt ajtót, hogy a helyén nem maradna, de komolyan... ez egy vicc
Eléggé sajnálom, hogy ilyen szar helyzetbe keveredtél. Én biztos nem engedném, hogy elvegyék a saját dolgaimat, főleg azt amiért megdolgoztam. Probálj beszélni apáddal ezekről a dolgokról hátha lesz valami változás, esetleg probálj valakitől segítséget kérni.
Ha be van zárva az ajtó, akkor törd be. Én ezt tenném.
A számítógéped meg védd le jelszóval, a pénzed ne tartsd a pénztárcádban, hanem a bankszámládon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!