Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kicsit lehet hülyének...

Most kicsit lehet hülyének néztek majd, de erre a váratlan üzenetre miképp lehet reagálni?

Figyelt kérdés

Anyám épp munkában van azonban kaptam tőle egy messenger üzenetet amiben az áll, hogy "Hálás vagyok Neked és (tesómnak), hogy általatok lettem édesanya. Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"

Ennyi az egész üzenet, egyszerűen nem tudom hova tenni sem, anyám nem ez a típus aki ilyeneket ír, én meg nem az az érzelgős vagyok akik elolvad ettől így nem tudom mit kezdjek vele.

Ti hova tennétek ezt?

2021. ápr. 7. 12:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

En erre vissza irtam kosz anya rendes vagy es egy szivecsket vagy mosolygos fejet.

Haha latom te is ezt tetted. Pedig en erzelgos vagyok🤣

2021. ápr. 7. 20:46
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van, azóta hazajött és beszéltetek róla?
2021. ápr. 7. 21:05
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Röhej, hogy a "feladat volt"-ra rögtön vagy tíz hozzászólás érkezett érzelmi intelligenciáról, figyelmességről papolva.

Azt közben észre sem vették, hogy a kérdező mivel tisztázta a helyzetet. És arra sem vették a fáradságot, hogy értelmezzék azt amit olvasnak.

A kedvükért érthetően:

A feladat az volt, hogy kinyilvánítsa érzéseit. Tegye szóvá, amit gondol, érez.

2021. ápr. 8. 10:09
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"A feladat az volt, hogy kinyilvánítsa érzéseit. Tegye szóvá, amit gondol, érez."

Valóban? Egészen pontosan hol irta a kérdező, hogy ez volt a feladat? Hja, sehol.

2021. ápr. 8. 10:23
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtam, hogy azt írta.

21-es hozzászólást nézd. Abból felmerülhet benned, hogy nem csak negaítvan lehet értelmezni a történetet. Másrészt, mindenki magából indul ki, és azt nem érti, hogy miként lehet az anya ilyen érzéketlen.

Erre a válasz az, hogy nem, az, csak ti feltéleztétek róla a legrosszabba, miközben egész más megoldások is vannak.

Ha első gondolatotok bármely alig ismert helyzetben az, hogy a másik milyen rossz, az arra utal, hogy magatokat csak ez alapján tudjátok jónak érezni. Szóval elég sekélyes életetek lehet...

2021. ápr. 8. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!