Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kicsit lehet hülyének...

Most kicsit lehet hülyének néztek majd, de erre a váratlan üzenetre miképp lehet reagálni?

Figyelt kérdés

Anyám épp munkában van azonban kaptam tőle egy messenger üzenetet amiben az áll, hogy "Hálás vagyok Neked és (tesómnak), hogy általatok lettem édesanya. Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"

Ennyi az egész üzenet, egyszerűen nem tudom hova tenni sem, anyám nem ez a típus aki ilyeneket ír, én meg nem az az érzelgős vagyok akik elolvad ettől így nem tudom mit kezdjek vele.

Ti hova tennétek ezt?

2021. ápr. 7. 12:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Jelenidővel oke. 😀
2021. ápr. 7. 12:27
 12/35 anonim ***** válasza:
40%
Én is meglepődnék, ha anyámtól ilyet kapnék. Megkérdezném tőle, mit szed.
2021. ápr. 7. 12:42
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy szomorú, hogy mennyi családban tabu kimutatni a szereteted (nálunk is). Ez nem jó, legalábbis rám hatással volt, mert én is nehezen mutatom ki az érzéseimet, inkább elviccelem őket mert feszült leszek tőlük.

Nem fogom rest kimutatni a szeretetem, ha gyerekem lesz, majd tanítjuk egymást.

2021. ápr. 7. 12:46
 14/35 anonim ***** válasza:
21%
"Szivesen máskor is😁"
2021. ápr. 7. 13:00
 15/35 A kérdező kommentje:

#15 Jajj, igen, köszönöm a választ mindenkinek :)

#14 Egyébként én is ezt érzem már kiskorom óta. Családomnak sose mondtam annyit se ha tüsszentett egyet, hogy "egészségedre" illetve bocsánatot sem nagyon kértem mert feszült voltam tőle.

Ellenben ha barát/idegen ember esetén történt valami akkor elsőként voltam udvarias és ez a tulajdonságom magával ragadt sajna.

2021. ápr. 7. 13:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan megijednék, ha ilyet kapnék egy olyan embertől aki amúgy nem szokott így érzelgősködni.
2021. ápr. 7. 13:16
 17/35 A kérdező kommentje:

Na beszéltem vele, azt mondta csak egy feladt volt :)))

Úgyhogy megnyugodtam.

2021. ápr. 7. 13:22
 18/35 A kérdező kommentje:
Feladat**
2021. ápr. 7. 13:22
 19/35 anonim ***** válasza:
38%
Csak egy feladat volt? Bexaras... Te ettől megnyugodtál? Én inkább elkönyvelném ehelyett, hogy anyám óvodás, ha iylen feladatokat csinál és ráadásul az erzelmi intelligenciája is nulla, ha ezt még el is meséli....
2021. ápr. 7. 13:26
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Na, anyád se egy agytröszt hogy elmondja: Ráírni a gyerekeire hogy szereti őket, csak egy feladat
2021. ápr. 7. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!