Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miképp tudnám vele megbeszélni?

Miképp tudnám vele megbeszélni?

Figyelt kérdés
Anyámmal össze vagyunk veszve.Nem szólunk egymáshoz már lassan 2 hete.Azt tudni kell hogy kisgyerekként sem kaptam szeretetet tőlük,mindig vertek.Nem is ez a lényeg.Mindenbe bele köt,állandóan ordít.Most nem hogy összevesztünk.Ilyeneket mond rám hogy dögölnél meg te köcsög meg hasonló szépeket.Így már 20 éves koromra,engem is tönkretett ezzel,hogy így nevelt.A szüleim között sincs sok szeretet.Minden csak a pénz körül forog.Akiket anyám imád,szeret,az csak a két kutya.Megbeszéljem vele vagy hagyjam?Próbáltam már vele beszélni,de eddig nem sikerült.Azért kérek segítséget hogy hátha tudtok vmi új ötletet adni.
2013. ápr. 1. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hagynám. Van amikor már nem érdemes.
2013. ápr. 1. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyd. Megváltozni úgysem fog. Van akivel már nem érdemes megbeszélni, főleg ha nincs annyi esze hogy ezt belássa magától.
2013. ápr. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!