Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miképp zajlik, most egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miképp zajlik, most egy esküvő?

Figyelt kérdés
Csepelen szeretnénk tartani az esküvőnket!Mennyi idővel elöbb kell időpontot kérni az anyakönyvvezetőnél??Milyen árak vannak mostanába,miket kell kifizetni??Illetve várnék ötleteket hogy a szertartás után hol lehetne a lagzit tartni?Kb.40-50 fő vendég lenne.
2013. jan. 10. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
amateur
2013. jan. 10. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ezt mindenképpen ide kelett írnod kedves "író" köszike!!!!Hát ign ilyen témában az vagyok mert az első esküvőmre készülök nem a 3-ra!!Én kérek elnézést!!

Ja meg tudtommal ez egy ilyen oldal ahol lehet kérdezni!!!!!

2013. jan. 10. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Tényleg amatőr vagy, de mi másnak kellene lenned??? Áh, ne is törődj az elsővel.

Legkorábban 6 hónappal előre lehet bejelentkezni, de az esküvő előtt 1 hónappal kell minimum.

Vigyétek az anyakönyvi kivonatotokat, személyiteket, és ha van valamelyikőtöknek, akkor a válási papírokat.

Elvileg hétköznap a polgári ingyenes, de ez általában helyenként változó. bizonyos dolgokért felárat kérnek (pl. zene, gyertyák, versmondás, ének stb).

Lagzit lehet éttermekben, panziókban, vagy kultúrházakban tartani, de még iskolák tornatermében is. Ezt az dönti el, hogy felétek mik vannak. Írd be a google-ba, hogy Éttermek Csepel, vagy Esküvő helyszín Csepel...

Aztán kérj ajánlatot a helyektől.

Sok sikert a szervezéshez!!

24N (szintén idén házasodunk)

2013. jan. 10. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mi pedig fél éve házasodtunk, barátnőmék is, ráadásul én is csepeli vagyok, a barátnőmnek pedig ott is volt az esküvője :) bocsi, nem fontos infó, csak kicsi a világ :)

A lényeg, hogy az illeték összegéről nem tudok nyilatkozni, nekünk máshol volt, viszont 6 hónappal előtte lehet bejelentkezni és minimum 30 nappal az esküvő előtt.

A barátnőmék esküvője a LaGuna étteremben volt, nagyon szép volt, 40-50 fő között volt a vendégsereg. Egy bibije van, hogy a belső terem nyáron nagyon meleg, van légkondi, már az elejétől kapcsoltassátok be. :) egyékbént nagyon rendben van a hely :)

[link] itt a link :) az a belső terem, ahol a körasztalok vannak :) szerintem nagyon szép, nekem nagyon tetszett :)

Nekem, ha csepelen lett volna az esküvőm, egyébként a fotózást a nemzetinél csináltattam volna, a barátnőméké a kopaszi gátnál volt :)

2013. jan. 11. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

azért majd írd le, hogy hol lesz :)

Illetve kedves első, köszönjük az elmés hozzászólást.

2013. jan. 11. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is 24/N vagyok és Mi is idén házasodunk!:) Kedves Kérdező tehát,szívesen segítek bármiben,ha van még kérdésed,feltéve,ha tudok!:) Én is sokmindenben puhatolózom még...Például Kedves #3-as,meg tudod mondani Nekem milyen válási papírokat kell vinni? Mert olvastam már többfélét (elég a végzés-mégsem,válási anyakönyvi kivonat régi vagy friss...stb ellentétes infókat).

Köszi és sok boldogságot a házasulandóknak!:)

2013. jan. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!