Hogyan tudnám ezt megbeszélni vele?
Figyelt kérdés
Anyámék elváltak már egy éve,anyu velünk lakik.azóta nem tartom apámmal a kapcsolatot,de nem azért mert nem akartuk,hanem inkább mert apu tart a férjemtől. Néha felhívott,de nem szólt bele. Azota van egy pici babánk. De azt mondta a férjem,h nem láthatja. Jo igaz,h nem keresett,de tudom,h megnézné az unokáját. Szeretném megmutatni neki. De félek a párom nem fogja hagyni. H tudnám vele ezt megbeszélni? Egyáltalán emlitsem meg neki?2013. jan. 15. 22:26
2/7 anonim válasza:
Miért korlátozástok egymást mi az, hogy engedi? Nem egy rabszolga vagy.
3/7 anonim válasza:
A nagyapának joga van az unokájához. Ha a férjed ezt korlátozza, akár bíróságra is mehet emiatt apukád. A férjednek meg elmesélhetnéd, hogy a gyerek és te nem a tulajdonai vagytok.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért haragszik rá mert úgy gondolja sokat szenvedtünk anyuval miatta. De jobban a nővéremet utálja mert egy két csúnya dolgot mondott,mig terhes voltam,h hülyék vagyunk meg a baba is.
2013. jan. 15. 22:45
5/7 anonim válasza:
Mi az,hogy nem láthatja?Fogd azt a babát és vidd el apádhoz.Ahogy elöttem is írták a papának is joga van az unokához.Igen emlitsd meg neki,ó figyelj x napon elmegyünk a papához a kicsivel.Nem kéred ki jelented!Hogy apád meg keseritette anno az életeteket ahoz a párodnak semmi köze.Fujjon a saját családjába ne a tiedbe.
6/7 anonim válasza:
Legközelebb már ahhoz is az engedélye kell, hogy levegöt vegyél? Miféle függöségben élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!