Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megbeszélni vele...

Hogy tudnám megbeszélni vele azt hogy mit érzek? FONTOS

Figyelt kérdés
Apukámmal és anyukájával élek egy kis városban.De van egy rokonunk aki nagyon öreg és beteg és mamám magunkhoz akarja venni. De apukám pedig szeretni egy nagyobb városba költözni. Azt mondta hogy vesz egy 3 szobás házat. Nekem egy magának meg mamámnak meg a beteg rokonnak. De én már ezt nem bírom, azt hogy mamám mindig veszekszik velem, hogy rosszul csinálok valamit, vagy csak rajtam vezeti le akármi gondja van. nem enged sehova, mintha megszabhatná nekem 18 évesen. Nem akarok vele összeköltözni, de hiába mondom apukámnak, hogy már nem bírom azt mondja a család része. A másik része pedig az hogy én nem akarok egy olyan emberrel együtt élni aki akármelyik pillanatban meghalhat. Én meg aludjak abban aházban ahol ő meghalt. Nekem ehhez nincs gusztusom. Hogy tudnám rávenni apát, hogy vegyen nekünk kettőnknek egy házat, meg mamáméknak? vagy mi lenne jó megoldás? beleőrülök. legszivesebben egész nap csak sírnék, hiszen azzal hogy én mit érzek, meg mit gondolok nem számít neki. nem akarok így élni, hogy mindig én vagyok kirekesztve:(
2011. jún. 29. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Koliba nem tudsz menni? Akkor nem kéne az érzékeny lelked kitenni ilyeneknek, hogy az ember halandó (bocs, hogy tőlem tudod meg). Szegény apádnak is nehéz lehet. Anyukáddal mi van?
2011. jún. 29. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értek egy pár dolgot:Milyen közeli ez a rokon?Te miért nem költözöl el apukádékkal?Miért kellene velük(a mamáddal,meg a rokonnal)összeköltöznöd?
2011. jún. 29. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs hozzá gusztusod? Akkor menj albérletbe. Ne legyen részed abban, hogy idős korodban a fiatalabb rokonaidnak ne legyen hozzád gusztusa...
2011. jún. 29. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
18 évesen nem sírdogálni kell, ha valaki nem oda teszi a pénzét, ahová akarod, hanem megkeresni a sajátodat, ha valami nem tetszik. Ameddig otthon élsz, addig alkalmazkodsz. Az a bizonyos rokon bizonyára letett valamit az asztalra, vagy legalábbis jelent annyit apádnak, hogy gondját viselje öreg napjaira. Nincs gusztusod? Hogy ne mondjak csúnyát.. Én sem úgy terveztem, hogy a nagyanyám ápolásával telnek majd a napjaim, de nem lehet mindenki önző p*csa, hogy a saját rózsaszín világát féltve ki akarjak rekeszteni mindent, ami a való világhoz tartozik. Sőt, 2 nagybátyám is itt halt meg, és egyáltalán nem zavar, bár visszakaphatnám őket! Örülök, hogy olyan környezetben voltak, ahol törődtek velük..
2011. jún. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!