Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezt megbeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt megbeszélni a párommal?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt a barátnőmmel,de vannak kényelmetlen dolgok:S

A szájszaga érezhető amikor csókolózunk,de csak akkor.amikor beszélgetünk semmi gond,nem is a szájszaga zavar,mert nagyon szeretem,hanem maga az,hogy rövid ideig tudunk csak csókolózni emiatt,eddig nem kérdezett rá sosem,hogy miért ilyen rövid ideig csináljuk,de mi van ha megkérdezi? kínáltam már rágóval mentolos cukorral,de sosem kér,mindig azt mondja,hogy nem köszi.

2010. márc. 29. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Uhh ez cink,de amikor megpróbálod lekapni,akkor hagyj a szádban 1 rágót és add át neki xD :)
2010. márc. 29. 19:28
 2/11 A kérdező kommentje:
áá nem akarom,hogy megfulladjon:D amúgy ez nagyon kényelmetlen téma:(
2010. márc. 29. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
ájáj ez téll nagyon cinkes dolog:S sztem is az első válaszolónak jó ötletet adott:D tök egyszerű^^ csak simán átadod és ennyi:D
2010. márc. 29. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Akármilyen kellemetlen is, beszéljétek meg.

Nyilván nem fog emiatt szakitani veled, hogyha szeret.=)

2010. márc. 29. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, nah jó, ez a rágó átdobás 1 alkalomig oké, de hogyan tovább?

Sz.tem essetek túl rajta, és légy őszinte.

2010. márc. 29. 19:37
 6/11 A kérdező kommentje:

de hogyan???? kicsim csinálj valamit a száddal??

ááá inkább hagyom az egészet,szeretem annyira,hogy "eltűrjem" csak valami trükkre gondoltam,hátha.

2010. márc. 29. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, neki még jobban ciki lesz, ha később kiderül hogy te ettől szenvedtél. Egyenesen mondd meg neki, hogy figyi, most van egy kis szájszagod, itt egy cukorka :) De tedd hozzá, hogy nem gond, csak azért mondod, hogy ne kerüljön ő kellemetlen helyzetbe. Egyébként lehet hogy van rossz foga, ezért bűzölög. Simán lehet.

31/N

2010. márc. 29. 20:00
 8/11 A kérdező kommentje:
ok,megbeszélem velem mindenképpen köszi.
2010. márc. 29. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:

bár nem általános szájszag,hanem hagyma,fűszeres kaja,reggeli szagok...fogtam,vettem fogkefét,szájvizet páromnak is,és ha épp nem tetszik a "Csók ize",akkor elmegyek énis fogat mosni,meg huzom magammal őt is,ha meg nem otthon vagyok,akkor nem azt kérdezem,hogy kér-e cukorkát,hanem a szájába tömöm...

(ez visszafele is működik,bár párom az én táskámból halássza elő a cukorkát:D)

egyikönk se sértődött még meg...

L

2010. márc. 29. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
A volt férjemnek volt büdös a szája. És persze én sem mertem szólni neki soha. A vége az letthogy már rohadtul nem akartam csókolózni vele. Bár nem emiatt, de végül elváltunk. Azért mert nem tudtuk őszintén megbeszélni a dolgainkat. Mint ahogy a szájszagot sem. Okosabb lehet hogy nem lettél ettől a sztoritól, csak az a tanulság, hogy nem vezet jóra ha nem tudsz BÁRMIBEN
2010. márc. 30. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!