Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám úgy megbeszélni...

Hogy tudnám úgy megbeszélni anyuval, hogy mind a kettőnknek jó legyen? (bőv. Lent. )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a szüleim féltenek.Már beengedtek egyszer a Westendbe, meg az Europarkba is.Akkor(is) betartottam, minden szabályt, időben otthon voltam, óránként lejelentkeztem.

Most szeretnénk elmenni korizni az europarkhoz.Észre vettem, hogy könnyebben elenged, ha többen, csoportban megyünk, igyhát elkezdtem ugy megszervezni.Lehet, hogy még 10.esek is eljönnek velünk (barátnőm nővére).Igyekszem mindent elkövetni, hogy nagyobb biztonságban tudjon.Tudom, hogy nem a bizalom hiány miatt enged be nehezebben, hanem egyszerűen az anyai féltése miatt.. Mit tehetnék, vagy mondhatnék, amivel még könnyebbé tehetném neki ezt, és hogy biztos, hogy beengedjen?

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett :)

L/13.

2010. jan. 9. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindent jól csináltál.Hagyj neki egy kis időt hozzá fog szokni hogy a kislányából nagylány lesz,akinek vbannak más igényei is mint otthon babaázni.Lehet kissé hülye hasonlat.Félt,ez természetes.Jelentkezz nála sűrűn,hogy tudja jól vagy,és időre menj haza.Ha valami miatt nem érsz időben haza,akkor azonnal szólj haza,elfog telni egy kis idő és anyud is hozzászokik ezekhez a helyzetekhez.
2010. jan. 9. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Én is ilyen féltős családban nőttem fel, és tényleg sokat segít, ha többen mentek. Mondd el neki őszintén, hogy nagyon szeretnél menni, és hogy bízhatnak benned, nekem mindig ez volt a kulcsszó. A bizalom. NEkem az is segített, hogyha fiúk is jöttek velem, akiket régről ismerek, ők biztos megvédenek!:)

Tudatosítsd szépen lassan bennünk, hogy igenis, kezdessz felnőni,és ez azzal jár, hogy egyre több szabadságra vágysz.

2010. jan. 9. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem még tavaly is nagy előkészítés után engedtek el a barátnőmmel plázázni, meg vásárlókörútra, pedig akkor már 15 voltam..:D
2010. jan. 9. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Csak így tovább.Nagyon fontos hogy bízzon benned. időbe telik hogy megszokja,felfogja hogy a kislánya megnőtt
2010. jan. 9. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazuk van az eddig válaszolóknak.

Azt se felejtsd el, hogy 13 évesen joggal félt.

2010. jan. 12. 15:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igyekszem minnél többet bizonyítani neki.

Tudom, hogy okkal félt, de nem tarthat örökké itthon.És szerintem már eléggé érett vagyok egy ilyen programhoz.

2010. jan. 13. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!